Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Vapur Bey

Kreatif

Çağımızın önemli -belki de en önemlisi- kelimelerinden birisidir bu kreatif. Yaratıcı anlamına gelir, bizim artistler (sanatçı anlamında) yaratıcı yerine kullanır bu kelimeyi muhtemelen şuur altlarında yatan “şirk koşmama” mevzusu bu duruma yol açıyordur belki de self-oryantalist’tir hepsi birden. Bilemiyorum.

Bu kreatif mevzusu, hani bir deyim vardır, ayağa düştü. Hah. Tam olarak öyle oldu. Artist olmanın 2 şartından birisi bu. Olmazsa olmaz. Diğerlerini de yazayım ki merakınız gitsin.

Kreatif olmak

Duygusal eşiğin düşük olması

Aslında çok kötü de tınımıyor ne yalan söyleyelim ama herkes kreatif takılınca insan şöyle bir doğrulup önemli bir şeyler söylemek istiyor. Kreatif arkadaşları genel olarak politik bir çizgiye oturtamıyorum. Apolitikler anlamında söylemiyorum bunu sanırım doğru kelime depolitik. Politikadan bağımsız bir yaratıcılık, sanat söz konusu olmaz demiyorum elbette ama politika deyince yüzünüze bön bön bakan bir yaratıcı eylem kendi politikasını yaratamayacağı için asılıp kalamaz tarihe diyorum. (kalmak zorunda olmaması ayrı bir durum)

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech