Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Cansel Top

“Ucuz duygularını sizden esirgeyenleri serbest bırakma zamanı”-2

Merhabalar herkese bugün sizlere uzunca gözlemlerim sonucunda vardığım bazı sonuçları aktaracağım.

Dünkü Yazının Devamı…

2. Bölüm

Nankörün, vefasızın, aldatanın, sevmeyenin, bencilin acısını içinde büyüterek sen kendine en büyük cezayı veriyorsun zaten. Saf bir sevgiyi böylesine derdin yapanı, onu gözünden sakındığını bildiği halde senin kollarından başkasına koşanı, yüzüne gülüp sevgini diri tutup arkandan türlü dolaplar çevireni, yalanlarıyla seni uyutanı, sırf hayatının bir köşesinde belki bir gün ihtiyacım olur diye senin sevgini hep isteyerek bencillik yapıp seni bırakmayanı böylesine yüceltip baş tacı yapmayacaksın. Öyle bir gideceksin ki, öyle bir döneceksin ki sırtını geri gelir diye değil, seni sevsin diye değil bu bir taktik değil bu senin ondan vazgeçip kendini kazanışının başlangıcı.

İnan bana gerçek bir aşk zaten böyle başlamaz, inan bana sonunda mutluluk olan hiçbir yolda ayağına bu kadar diken batmaz. Karanlık bir tünelin sonunda ışık varsa bu illa ki sızar bir yerlerden emin olursun gidilir bu yoldan diye ama bu kadar incitmez o karanlık seni ve bu kadar köreltmez gözlerini.

Kafanın içinde sürekli susmayan o insanı serbest bırak artık, aç o oluşturduğun hapishanenin kapılarını, onlar zaten özgürken senin kafanda kurduğun o sihirli masallara, rüyalara yerleştirdiğin birileri var orada, oradan çıkacak ilk kişi sensin sonra da senin oluşturduğun güzel duygularınla süslediğin o insanlar ama senin ilk mahkûmun sensin kurtul artık oradan.

Seni sevecek biri çıkar mı bilmem belki de tamamen özgürleştiğinde birden bire giriverir hayatına. Bırak bir boşluk oluşsun içinde, bırak hislerinin yerini kocaman bir boşluk alsın emin ol eskisinden daha huzur verir ruhuna ve ne derler bilirsiniz “Hayat boşlukları doldurmayı sever” ya bir aşkla ya da bambaşka bir güzellikle ama hayat illa ki o boşluğu dolduracak bir şeyler bulur.

Bugün değilse yarın ama sonra ki güne kalmasın artık, içinizde ki bu saf duyguları serbest bırakın.

İnanın bu yas ve karanlıktan kurtulduğunuz zaman güneş gittiğiniz her yere sizinle beraber gelecek. Ve inanın bana nankör ve vefasız için tuttuğunuz üç günlük yas bile sizi bir gün pişman edecek.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech