Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Cemal Oral

SALLANIRIZ, ASLA YIKILMAYIZ

SALLANIRIZ, ASLA YIKILMAYIZ

“Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde 6 Şubat’ta sabah ve akşam meydana gelen 5,3’lük iki depremin ardından bugüne kadar biri 5,2 olmak üzere çeşitli büyüklüklerde 507 artçı sarsıntı gerçekleşti. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre, Ayvacık’ta 6 Şubat’tan itibaren, bu sabah saat 10.36’da gerçekleşen son artçı sarsıntı ile toplam 507 deprem kaydedildi” istatistiğini sunup, ardından deprem konusunu anlatıp moralinizi bozmayacağım.

“Sallanırız asla yıkılmayız” yazı başlığımın asıl söyleyeni Çanakkale spor camiasının yakından tanıdığı  Çanakkale Dardanelspor’un koordinatörü Bülent Büberci…

3. lig 2. Grupta mücadele eden Çanakkale’nin tek profesyonel takımı Dardanespor, zor günler geçiriyor. Ara transferlerde güçlendirilen kadro, teknik direktör değişikliği ve ‘İmparator’ lakaplı Mustafa Meteertem’in takımın başına geçmesi moralleri yükseltti.

12 Şubat Pazar günü saat 13.30’da 18 Mart Stadyumu’nda Çanakkale Dardanelspor Derince Belediyespor’u ağırlayacak.

“Bu karşılaşmanın artık telafisi yok. Ligin belki de en olmazsa olmaz maçı pazar günü 18 Mart stadı 13.30” bu anlatım da değerli kardeşim Bülent Büberci’ye ait.

“Ligin en olmazsa olmaz maçı”

Evet; çünkü 21 puanlı rakip Derince Belediyespor,  19  puanlı Dardanelspor’un  iki basamak üzerinde .Üç puanı aldığımız takdirde rahat bir nefes almanın ilk adımını atmış olacağız. Arada bir de 20 puanlı Yeşil Bursa var.

Çanakkale Dardanelspor’un yapacağı tabii ki benim yaptığım gibi ihtimal hesabı yapmak değil. Çıkıp özlediğimiz o futbolunu oynayacak ve 3 puanı alacak…

Bunun için kadro tamam.

Teknik yönetim tamam…

Moral motivasyon tamam…

Tek beklenen Çanakkale halkının desteği…

Haydi, Çanakkale maça…

Pazar günü saat 13.30’da 18 Mart Stadyumu’nda buluşup takımıza destek olalım…

Ayrıca; Manisa’da 5-1 yenildiğimiz maçın anlatımını yapan Egetürk spikerinin “Manisa ekibi bu galibiyetle Çanakkale Dardanelspor’u Bölgesel lige yolladı” şeklindeki yorumuna “Müneccim misin birader?” sorusunu sorup, “Çanakkale bitti demeden bitmez” cevabını verelim….

Müneccime mi inanacağız yoksa…

Hayır tabii ki; mantık, ilim, irfan var …

Tıpkı; sayın Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden emekli Prof. Dr. Doğan Perinçek hocamın dediği gibi…

“Söz konusu alanda uzun yıllardır büyük bir deprem olmadı. Bu alan enerjinin biriktiği alan olarak düşünüyorum.Aslında Çanakkaleliler olarak kendimizi şanslı saymalıyız. Gülpınar’da 3 günde 500 e yakın deprem oldu. Enerji 5.4 büyüklüğündeki ana deprem ve çok sayıdaki artçı ile boşaldı, boşalmaya devam ediyor. Gülpınar dolayında biriken enerji tek veya 2-3 depremle boşalsaydı, çok daha büyük felaket yaşayacaktık. Bu açıdan bardağa dolu tarafından bakalım.”

Sonuç;

12 Şubat Pazar günü, saat 13.30’da 18 Mart Stadyumu’na takımını desteklemeye sen de gel…

Sallanalım ama asla yıkılmayalım…

Saygılarımla

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech