Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

Umre de tamam!

 Rabbiyesir. Yasin okumak. Gezi programına Cuma namazını da koymak. Umre ye de gitmek.Herhalde sırada Hacca gitmek olsa gerek..Yunanistan’ı da ziyaret ettiniz.Orası da garanti oldu.Tam bir mütedeyyin oldunuz.. Artık, AK partinin oylarını da alırsınız herhalde. Tabi ki. İngiliz Büyükelçisi ile yapılan, Rakı-Balık işini hesaba katmaz iseniz. Yahu kimi kandırıyorsunuz?”Diyanet Hutbeden. Edep ve Ahlak dersi veriyor. Bunu manidar buluyorum. İşin içine siyaset katıyorlar” diyen de, siz değil miydiniz? Bu ne perhiz. Bu ne lahana turşusu. Ya ne öğütleyecekti? Edepsizlik ve Ahlaksızlık mı? Bu numaraları kimse yutmaz. Nafile uğraşmayın. Siz, arada sırada, Belediye başkanlığı da yapın, yeter. Vatandaş hizmet bekliyor. Vilayetleri geziyorsunuz? Ne sıfatla? Şimdiye kadar hangi Belediye başkanı, seçim öncesi şehirleri gezmiş? Soranlara da, Partimizin adayı Kılıçdaoğludur” diyorsunuz. Ben aday değilim diyemiyorsunuz. Çünkü ipleri kopardınız. Abinizi terk edip, Aplanızın peşine düştünüz. Evet. Partinizin adayı Genel başkanınızdır. Doğrudur. Siz de Aplanızın, yani İP in adayı olacaksınız. Gün gibi aşikâr. Peki, ne kadar oy alacağınızı düşünüyorsunuz? Yüzde 9.Anketler öyle gösteriyor. Yahu Allah aşkına. İşinize bakın. Tam bir demagogsunuz. Hiçbir soruya cevap vermeyip, arkadan dolanıyorsunuz, Şu sözünüzü unutmayınız.”Beni taca atamazsınız”.Amma, ofsayta düştüğünüzü unutmayınız.

                        Gülmece

Mahallede kavga edip etrafı birbirine katan delikanlı yakalanıp suçüstü mahkemesine çıkarılmış, tam ceza alacakken “Ben suçsuzum efendim, geçmişimde tek bir leke bulamazsınız” diye savunma yapmış.
“Öyle mi?” diye yumuşamış hâkim, Böyle temiz biri olduğunuza dair geçerli bir şahidiniz var mı? Delikanlı köşede oturan semt karakolunun komiserini işaret edipTabii, orada oturan komiser bey buna tanıktır diye cevap vermiş. Komiser ayağa fırlamış “Yalan efendim“ demiş, “Bu adamı hayatımda ilk defa görüyorum.” Delikanlı “Gördünüz mü efendim diye araya girmiş “15 yıldır bu mahallede oturuyorum, komiserim beni bir kere bile görmemiş… Yeterli kanıt değil mi sizce?..”Sağlıcakla kalınız.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech