Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

Yılın Örnek Sporcusu!

Muslera ya da Uğurcan diyeceğimizi bekliyorsunuz değil mi? Kusura bakmayın. Sizi hayal kırıklığına uğratacağız. Özel bir üniversite, adı açıklanmıyor, Var mı, yok mu? O da belli değil. Arda Turan’a ‘2022 yılının en sevilen ve örnek alınan futbol oyuncusu’ ödülünü vermiş. Haberi okurken sesli güldük.Sizin de güldüğünüzden eminiz..Üniversite ödüllerinin cılkı çıkmıştı zaten. Sırf haber olmak için bazı üniversiteler kimi ikna ederse ona ödül veriyorlar. Milli takım uçağında bir gazeteciye saldıran, belinde silahla hastane basan ve şu an kariyerinin en kötü döneminde olan Turan’a bu ödülü vermek için çok düşündüler mi dersiniz? Bence evet. Arda’nın yılın en sevilen futbolcusu ilan edilmesi sosyal medyada gündem oldu. Reklamın iyisi kötüsü olmaz klişesinden yola çıkarsak üniversite reklamın kralını yaptı. Yılın en başarılı futbolcusuna, gol kralına bu ödülü verseler bu kadar konuşulmazdı! Kendi takımında forma şansı bulamayan.Milli takımın yanından bile geçemeyen,onun bunun karısana tacize yeltenen birisini örnek sporcu seçmek,tam da Z kuşağı dediklerine yakıştı doğrusu.Eğer,geleceğimize bu Z kuşağı karar verecek ise,yandık gittik doğrusu.Yeni Arda,Arda Güler piyasaya çıkınca,bu arkadaşımızın esamisi okunmaz oldu.Böyle bir şova,çıkışa ihtiyacı vardı.Perşembe günkü gazetelerin tamamına röportaj vermiş ağam.Örnek sporcu ha.Sevilen sporcu ha!.Kim kaybetmiş de,o bulmuş.

Gülmece

Adamın biri, doğum gününü kutluyormuş. Kutlamaya gelen arkadaşları, adama bir papağan hediye etmişler. Papağan çok küfürbazmış ve sürekli kaba konuşuyormuş. Papağanın kibar olmasını isteyen adam, neler yapmamış ki; onunla kibar kibar sohbet etmiş, pul koleksiyonunu göstermiş, klâsik müzik bile dinletmiş. Velhasıl papağanın huyunu değiştirmek isteyen adam, ne yaptıysa, başarılı olamamış. Adam, bir akşamüstü eve gelen konuklarını ağırlıyormuş. Papağan da misafirlerin yanında abuk sabuk konuşup, adamı rezil etmiş. Adam öyle bir öfkelenmiş ki; papağanı tuttuğu gibi derin dondurucuya koymuş. Papağan birkaç dakika boyunca içerden bağırmış, çağırmış, küfretmiş, ama sonunda susmuş. Papağanın sesi kesilince, “Eyvah, öldürdüm galiba zavallı hayvanı?” diye düşünen adam, hemen derin dondurucunun kapağını açmış. O anda papağan adamın omzuna zıplamış ve demiş ki:
– Kullandığım kötü kelimeler için, sizden çok özür dilerim efendim. Bundan sonra kendimi düzelteceğime söz veriyorum ve sizden tekrar özür diliyorum!.. Adam şok olmuş vaziyette şaşkın, şaşkın bakarken, papağan sözüne devam etmiş:
– Size bir şey sorabilir miyim efendim, Tavuk ne suç işlemişti?Sağlıcakla kalınız.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech