Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ali Güngör Yıldız

Artık o vali oldu

Çanakkale’nin en sevilen, en büyük bürokratı olarak bilinen İl Genel Sekreteri, Çanakkale Vali Yardımcısı Abdullah Köklü, İçişleri bakanlığı tarafından hazırlanan ve Resmi Gazetede yayınlanan karar uyarınca ‘birinci sınıf Mülki İdare Amirliği listesine girmeyi başardı.

Resmi Gazetede yayınlanan bu kararın ardından artık Çanakkale’nin en başarılı bürokratı olan Abdullah Köklü, ilk çıkacak kararnamede Vali olarak atanabilir. Çanakkale’de çok başarılı işlere imza atan gözde bürokratımız bilindiği gibi geçtiğimiz yaz aylarında çocuklarına sünnet düğünü tertip etmiş ve 550 köy muhtarını bu meclisine davet etmişti. Sayın Köklü’nün bu daveti altında kalmamak isteyen köy muhtarlarının çok büyük bir kesimi davete icabet ederek düğün şölenine takılarıyla katılım sağlamıştı.

Çanakkale’ye atandıktan ve burada göreve başladıktan sonra İl Özel İdaresine ait memurların kaldıkları lojmanları satarak ilk icraatına başladı. Başarılı bürokrat Köklü, akabinde de bugün kendisinin de oturmakta olduğu, (İkamet ettiği) her birisi 170 metrekareden az olmamak kaydı ile yapılan Saraycık sınırları içersinde bulunan yerleşkeyi yaptırdı. Hatta bu alanda çocuklar gelecekte trafik kurallarına alışsın amacı ile 2 milyon lira gibi bir rakamla minyatür pist imal ettirdi.

Misafirhaneyi  kim kullanıyor?

Birinci sınıf mülki amirliğine terfi eden başarılı bürokratımız Abdullah Köklü’nün sorumluluk alanına girmekte olan gözde misafirhaneyi kim kullanıyor? Bu misafirhanenin giderlerini kim karşılıyor? Misafirhanede bu güne kadar kalanların listesi var mıdır? Misafirhane sorumlusu kimdir? İl Özel İdaresine ait olduğu bilinen bu misafirhanenin işleyiş şeklini ve buradaki etkinlerden halkın oyları ile seçilmiş İl Genel Meclis Üyelerinin bilgisi var mıdır?

Başarılı bürokratımızın sorumluluk alanı içersinde olan ve yapımının son aşamasına gelinen Emniyet Müdürlüğü binası ile ilgili sorularımızı sonraya bırakalım. Başarılı bürokratımızı bir kez daha kutluyoruz.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech