Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

KÜÇÜLMEYİN!

Bazı kendini bilmezler, hatta kendini bildiğini zannettiklerimiz, bir bakıyorsunuz, söylenmeyecek bir kelam ediyorlar. Tabi ki kamuoyu tepki gösteriyor. Öyle olunca da, bu ağzı bozuk insanlar hemen çark ediyorlar. Neymiş?”Efendim yanlış anlaşılmışmış. Beyanatın başını arkasını okumamışlar, Ben öyle söylemedim. Ağzımdan kaçtı. Ne söylediğimi bilmiyorum”, diyerek gözümüzde küçüldükçe, küçülüyorlar. Yahu, bir laf ettinizse, arkasında durun. Yok, etmedinizse de, sağlam gerekçeler ortaya koyun. İYİ olduğunu anlatan İP li bir isim, bu aralar gündemden düşmüyor. Önce, bir şehit cenazesinde, beyazlar giyerek, ön saflara doğru yürüyüp, kendini göstermişti. Şimdi de, sokak serserilerinin bile söyleyemeyeceği, ağza almaktan hayâ duyduğumuz laflar etmiş. Burdur İl   Kongresi’nde,.”Salda Gölü’ndeki çalışmaları eleştirirken kullandığı “Salda’nın kumunu tek, tek alır, onların uygun yerlerine monte ederiz”.Kim bu?Rahmetli Demirel’in Doktoru.İP partisi Isparta Milletvekili,Aylin Cesur..Hem böyle bir insanın doktoru olacaksınız.Hem de hekim olacaksınız.Ve de,hanım,hanımcık bir görünümünüz olacak  ve,en ulvi makam olan TBMM de,vekillik yapacaksınız.Oldu mu şimdi.

 YANLIŞ ANLAŞILMA ÖYLE Mİ?
.Kamuoyundan tepki görünce, geri adım atmış tabii ki. Her zamanki gibi. Ne demiş?“Hiç kastım yokken böyle bir olayın öznesi oldum. Çok üzgünüm. Siyasete girme nedenlerimden biri, bu üsluba karşı olmamdı. Nasıl oldu da konuşmamın gidişatı bu hale geldi ben de anlamadım. Ben de kendime şaşırdım. Pek çok kişinin başına gelebilecek bir olay. Keşke gelmeseydi. İçimden, aklımdan geçen Salda’dan giden kumların, mutlaka yerine konmasıydı. Kumları oraya taşırız, koyarız anlamındaydı. Konuşurken ağzımdan öyle çıktı. İktidar tepki göstermekte haklıydı. Bu sözlerden alınan, incinen, üzülen kim varsa samimiyetimi anlayacaklarını düşünüyorum. Kimi incittiysem özür diliyorum.” Ağzından çıkmışmış, Yahu resmen, alın kumu mabadınıza sokun demişsiniz, başka izahı var mı. Bitmedi. Bu İYİ ler, ne yazık ki insanlarımızı hakir görüyorlar. İP çi Levent Özeren denilen şahıs, tedavi olmak için hastaneye giden, Binali Yıldırımın eşi, Semiha Yıldırım için bir tivit atmış. Bakınız ne demiş.”Sakın Acile gitmeyin. Tedavi olmadan ölür seni görenler. Etik değil diyene, böyle başa böyle tıraş”.Küfürbaz. Irkçı. Nefret söylemci. Cinsiyetçi bir yaklaşım.Peki bunlar olurken,malum partinin başkanı Topuklu hanım, bir şey söylemiyor mu?Söylemiyor.Nasıl ki,HDP lilerin hakaretlerine suskun kaldılarsa,,aynen öyle.Edep ya hu,diyoruz.

KAHKAHA

Genel seçimlerde “Her vatandaşımla te,k tek ilgileneceğim!..” sloganını kullanan Temel, büyük bir çoğunlukla tek başına iktidara gelmiş. Başbakan olan Temel, bu sözünü tutmak için bir cezaevini ziyarete gitmiş mahkûmlara sorular sormaya başlamış: – Sen niçin buradasın? – Kader kurbanıyım Sayın Başbakanım, suçsuzum!..
Başka bir mahkûma sormuş: – Sen niçin buradasın? – Yanlışlıkla buradayım Sayın Başbakanım, suçsuzum!.. Üçüncü mahkûma sormuş:- Peki, sen niçin buradasın? – İftiraya uğradım Sayın Başbakanım, günahsızım!.. Cezaevindeki son mahkuma kadar aynı soruyu soran Temel, hep aynı yanıtları almış: – Suçsuzum Sayın Başbakanım!.. Aynı soruyu son mahkûma sormuş: – Peki, sen niçin buradasın? – Suçluyum, Sayın Başbakanım!.. Cezama razıyım.
Temel sinirlenmiş ve cezaevi müdürüne talimat vermiş:
– Atın bu adamı dışarı!.. İçerdekilerin ahlakını bozacak!.. Sağlıcakla kalınız.

 

 

 

 

 

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech