Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Acun Çanakkaleli oluyor

Güvenirliğinden emin olduğumuz bir

Güvenirliğinden emin olduğumuz bir haber kaynağımızın aktardığına göre Acun medya gurubu Çanakkale’yi kendilerine yeni üs olarak seçmiş durumda. Acun Medya gurubu bundan sonra belirli hizmetlerini Çanakkale’den izleyicilerine ulaştıracak.

Acun Medya gurubunun bir bölümü Çardak’ta bulunan ve atıl durumda olan GMK’nın katkıları ile yapılan binayı kiraladığı ileri sürüldü. Bilindiği gibi bu bina boş atıl dururken, Üniversiteye bağlı kurulan bu güne kadar net bir hizmeti olmayan Teknoparka devredilmişti. Hatta binanın yapımından sonra sahipsiz bırakıldığı için hırsızlar tarafından bazı eşyaları da çalınmıştı.

Teknopark yetkilileri kendilerine devredilen bu binayı, yaklaşık bir buçuk iki yıldır yine hizmete alamamış bina boş olarak tutuluyordu. İleri sürülen iddialara göre geçtiğimiz hafta Teknopark yetkilileri ile Acun Medya arasında yapılan görüşmelerin ve pazarlığın ardından bu guruba kiralandığı belirtildi. Bu görüşmelerin ardından şimdi Acun Medya gurubunun bazı birimleri Çanakkale’den izleyicilerine hizmet ulaştıracak. Böylelikle Çanakkale’nin sesi daha fazla duyulmuş olacak.

Haber: Güngör Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech