Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Olağanüstü Meclis bir araya geldi

Gelibolu’da, Gelibolu İlçesi ve

Gelibolu’da, Gelibolu İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığının Olağanüstü Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı Başkanlığında Gelibolu İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığının Olağanüstü Meclis Toplantısı Gelibolu Öğretmenevi Müdürlüğü’nde yapıldı.

Üyeler seçildi

Gelibolu İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığının Olağanüstü Meclis Toplantısı’nın açılış konuşmasın gerçekleştiren Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimlerinden sonra göreve başlayan muhtarlarımıza başarılar diledi. Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin faaliyetleri hakkında özellikle yeni seçilen muhtarlara bilgi verdi. İl Genel Meclis Üyeleri Necati Tarıman ile Ali Rıza Sayın, Birlik Encümen Üyeliğine seçildiler. Ocaklı Köyü Muhtarı Hasan Şen ile Cumalı Köyü Muhtarı Aykut Çelik, Birlik Encümen Üyeliğine seçildiler. Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı tarafından, köy muhtarlarının talep ve isteklerini dinledikten sonra toplantıya sona erdi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech