Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakkı Abi son yolculuğuna uğurlandı

Barbaros Mahallesinin kahveci Hakkı’sı,

Barbaros Mahallesinin kahveci Hakkı’sı, CHP’lilerin deyimi ile partinin eski tüfeği, Hakkı Öztürk geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. Hakkı Öztürk için Hamidiye Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Merhum Öztürk, kılınan cenaze namazının ardından eski mezarlıkta toprağa verildi.

Çanakkale siyasetinde özellikle Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun yıllar aktif siyaset yapan, Köy Hizmetleri’nde sendikacılık faaliyetlerini sürdüren, geçtiğimiz yıllar içerisinde İl Genel Meclis Üyeliği, Belediye Meclis üyeliği, il ve merkez ilçe yöneticiliği de yapan Hakkı Öztürk, geçtiğimiz gün hayatını kaybetmiş ve sevenlerini yasa boğmuştu. Merhum Öztürk için bugün Barbaros Mahallesi’nde bulunan Hamidiye Camii’nden cenaze töreni düzenlendi. Törene, Öztürk ailesi ve yakınlarının yanı sıra, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, eski Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Merkez ilçe ve il yönetimi ve başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Ertuğrul, bazı İl Genel Meclisi üyeleri, yüzlerce partili, Barbaros Mahallesi sakinleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cami bahçesinde Öztürk ailesi taziyeleri kabul etti. Öğle namazının ardından Hakkı Öztürk için helallik alındı ve cenaze namazı kılınarak dua edildikten sonra merhum eski mezarlıkta toprağa verildi.

Gündem Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech