Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biga TSO’da anlaşma yapıldı

Biga Ticaret ve Sanayi

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve Platform Sağlık Hizmetleri ve Danışmanlık Organizasyon AŞ Firması arasında anlaşma yapıldı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin yararına olacak şekilde, Platform Sağlık Hizmetleri ve Danışmanlık Organizasyon AŞ firması ile yüzde 10 indirim anlaşması gerçekleştirildi. Biga TSO üyeleri, iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri ile basit hizmet laboratuvarı hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecekler.

Platform Sağlık Hizmetleri ve Danışmanlık Organizasyon AŞ Firması ile gerçekleştirilen İndirim Anlaşması Protokolü’ne, Biga TSO adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Sezen ve Genel Sekreteri Mustafa Mutlu katılım sağladılar.

İndirim anlaşması kapsamında üyelerimizin yararlanabileceği hizmetler;

Ortak sağlık ve güvenlik birimi hizmetleri; İşyeri hekimliği hizmeti, İş güvenliği uzmanlığı hizmeti, İşyeri hemşireliği hizmeti. Basit hizmet laboratuvarı hizmetleri; Akciğer grafisi, İşitme testi (ODYO), Laboratuvar (Kan ve kültür tetkikleri), Göz muayenesi (Otorefraktometre ile), Solunum fonksiyon testi (SFT), Elektrokardiyografi (EKG). Sağlık Tarama Aracı Hizmetleri.

Biga TSO sosyal medya hesabı üzerinden anlaşmaya ilişkin paylaşımda bulunularak; “Üyelerimizin yararına hizmetler üretmeye, işbirlikleri yapmaya, üyelerimizin lehine çalışmaya devam edeceğiz. Üyelerimize hayırlı olsun diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech