Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sorun belli Çözüm ne zaman?

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan geçtiğimiz günlerde Müteahhitler Birliği ile bir kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda farklı konularda açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Trafikle ilgili sorunları biliyoruz. Valilik ile birçok projemiz var” vurgusunda bulundu. Vatandaş sordu; “Sorunlar belli, projeler var, çözüm ne zaman?”

31 Mart yerel seçimlerinden önce siyasi partilerin ve adayların artık hazırlık yapmak için kısıtlı zamanları kaldı. Adaylar hemen hemen her gün sahaya çıkarak kent içerisinde vatandaşla temaslar kuruyorlar. Vatandaşın en büyük sorunlarından olan ve artık Çanakkale’de bir an önce çözülmesi gereken trafik sorunu adaylara aktarılıyor.

“Çözümleri arttırmalıyız”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan geçtiğimiz günlerde Müteahhitler Birliği ile bir kahvaltıda buluştu ve basının karşısına geçti. Kamuoyuna açıklamalarda bulunan başkan Gökhan konuyu bir ara trafik sorununa getirdi. Başkan trafik sorunu ile ilgili, “Bu kentin ne ihtiyacı varsa, çevreye pozitif katkılı projelerimizde var. Trafik sorunu ile ilgili projelerimiz mevcut. Çanakkale’de trafik akışını tek yön yapmaya hazırız. Otoparkla ilgili sıkıntımız var. Cennet Otoparkı, Yeşil Belediye Binası, Belediye İş Merkezi otopark sorununun çözümüne katkı sağlayacaklardır. Tabii ki bu alternatif çözümlerimizi arttırmalıyız.

“Sorunu biliyoruz, proje üretiyoruz”

Aslında Çanakkale’de trafik sorunu değil de trafikte düzensizlik sorunu var. Sonuç itibariyle sorunları biliyoruz ve çözümü için mücadele ediyoruz. Valilik ile birlikte projeler geliştiriyoruz” açıklamasında bulunmuştu.

Vatandaş yöneticilere sordu!

Vatandaş konuyla ilgili sokakta her gün her dakika konuşuyor, tartışıyor. Kent halkı, “Sorunlar belli, projeler düşünülüyor ama çözüm ne zaman?” sorusunu yöneticilere iletti.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech