Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale Heyeti kardeş kentte

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve beraberindeki heyet, her yıl geleneksel olarak gerçekleşen Mayıs Haftası Etkinlikleri için kardeş kent Osnabrück’te hazır bulundu.

Osnabrück’te her yıl düzenlenen Mayıs Haftası Etkinlikleri kapsamında Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek’e, Belediye Meclis Üyeleri Deniz Hazal Uysal, Metin Değirmenci, Muhammed Güngör, Pelin Turhan Erkan, Hakan Çetin, Çanakkale Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Özlem Eryiğit ve Hukuk İşleri Müdürü Av. Şebnem Çıtak da eşlik ediyor.

Temaslarda bulunulacak

Program kapsamında Osnabrück’ün diğer kardeş kentleriyle de temas kurulacak. Ayrıca çeşitli kültürel etkinliklere ve sanatsal faaliyetlere de katılım sağlanacak. Yapay zeka odaklı İnovasyon Merkezi, Gençlik Merkezi, Sanayi Kültürü Müzesi, Endüstriyel Miras Müzesi, Şehir Kütüphanesi ziyaretleri ve çeşitli resmi temaslar da gerçekleştirilecek. Mayıs Haftası etkinlikleri kapsamında Kardeş Kent Osnabrück’te bulunan Erkek’e dönüşüne kadar Belediye Meclis Üyesi Umut Karagöz vekalet edecek.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech