Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakımlı Kadının 5 Sırrı

Hemcinslerinin bile hayranlıkla bakakaldığı

Hemcinslerinin bile hayranlıkla bakakaldığı bazı kadınların sırlarını öğrenmek istiyorsanız yazımızı mutlaka okumalısınız.

Hani çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Özgüvenini yüksek tutmak ve etrafta dikkat çekmek isteyen kadınların günlük bakım pratikleri vardır.

Siz güzellik için bol bol makyaj yapıyor her yeni çıkan ürünü hemen alıyorsunuz ve bunun güzellik için yeterli olduğunu düşünüyorsunuz o zaman sizin de kendinize sakladığınız bir takım güzellik sırları vardır. Peki, nedir bu sırlar? Nasıl alışkanlıkları var bu kadınların? Gelin, okuyalım.

SIK SIK CİLT BAKIMI YAPMAK

Makyaja ayırdığı vaktin 2 katını cildine ayırıyor. O kadar sık ve kararında cilt bakımı yapıyor ki her zaman pırıl pırıl bir yüze sahip. Yani arkasında büyük bir emek var.

KİRPİĞE KADAR TARAMAK

Saçlarını, kirpiklerini, kaşlarını bile tararlar. Ancak asla ıslak saçla saç taramazlar. Çünkü bunun saçlarını kıracağını bilirler.

CIMBIZLA GEZMEK

Cımbız çoğu kadın için boş zamanları dolduran, bulmaca çözmek gibi bir aktivitedir. Cımbızla ya vakit geçirilir ya da artık yüz metre öteden görünen tüylerden kurtulmak için acil eylem düzenlenir. Bu nedenle her daim sadece sizin gözünüze takılan ama içinizi yiyen birkaç bonus tüyle gezersiniz. Oysa o her daim güzel görünen kadının gizli silahı cımbızıdır. Hiçbir zaman yanından ayırmaz ve büyük bir ustalıkla kimse görmeden o gizli tüyü alır. O nedenle her zaman kaymak gibidir.

SİYAH NOKTA MESAİSİ YAPMAK

Şeytan ayrıntıda gizlidir. Bunu bilen güzel kadınımız her daim güzel görünmek için gecelerinin büyük zamanını televizyon başında değil ayna karşısında geçirir. Özellikle gören herkeste garip bir iç sıkıntısına neden olan siyah noktalar konusunda adeta ustalaşmıştır. En uygun aletler ve bakım malzemeleriyle onlardan tek tek kurtulur.

BOL BOL MAKYAJ ANTRENMANI YAPMAK

Bir sürü makyaj malzemesi almak artık çok güzel görüneceğiniz anlamına gelmez. Onları nasıl kullanmanız gerektiğini bilmeli ve size en uygun kullanım konusunda da ustalaşmalısınız. Yüzündeki makyaj onun için yaratılmış gibi görünen kadınlar bu makyajı bulabilmek için çok çalışmıştır aslında. Siz de çalışın! Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech