Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu hizmetlere sahip çıkın ve koruyun”

ÇTSO Mayıs ayı Meclis

ÇTSO Mayıs ayı Meclis Toplantısı’na nur konuğu olarak katılan, OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk yaptığı konuşmada, kuruluş olarak Çanakkale’ye birçok hizmet ettiklerini belirterek, iş insanları ve Çanakkalelilerin hizmetleri sürdürmeleri ve korumalarını istedi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın Mayıs ayı olağan Meclis Toplantısı, Kongre Fuar Merkezi İÇDAŞ Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis toplantısının onur konuğu olan ve burada bir konuşma yapan, OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk, “Tarihe Saygı Projesi” kapsamında, iş insanlarından ve kentlilerden Çanakkale’de yapılan çalışmaların sürdürülebilir olmasını, korunmasını ve sahip çıkılmasını istediklerini söyledi.

Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk, “Tarihe Saygı Projesi” kapsamında ÇTSO Mayıs ayı Meclis Toplantısı’nda bir sunum yaptı. Öztürk sunumunda bu güne kadar Tarihi Yarımada’da ve Çanakkale merkeze bağlı köylerde şirket olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öztürk sunumunda, Tarihi Yarımada’da bulunan köylerde yaptıkları çalışmalardan sonra 2018 yılında Troya Müzesi’nin açılışı öncesi Tevfikiye ve Çıplak Köylerindeki restorasyon çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Öztürk iki köyde yapılan çalışmalar sonrasında Tevfikiye Köyü’nün, Arkeo Köy görünümüne, Çıplak Köyü’nün ise Etnoköy olduğunu belirtti. Öztürk ayrıca restorasyon çalışmalarında emeği geçen bütün kurumlara ve kendisini Çanakkalelilerin fahri   hemşehri olarak görmelerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu tarafından katılım ve konuşmalarından dolayı, OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk’e plaket ve çiçek takdim edildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech