Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spora Şiddet Bulaştı

Geçtiğimiz günlerde Ezine’de Ezinespor

Geçtiğimiz günlerde Ezine’de Ezinespor ile Geliboluspor karşı karşıya geldiler. Karşılaşma sonrasında ise tansiyon bir anda yükseldi. Geliboluspor kulübünün aracına Ezine-Çanakkale karayolunda taşlarla saldırı gerçekleştirildiği belirtildi.

Çanakkale Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Ezinespor ve Geliboluspor, ligin 17.haftasıda Ezine 22 Eylül Stadı’nda karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı 3-1 Ezinespor kazanırken, karşılaşma sonunda tansiyon bir anda yükseldi.

Maç sonrası başlayan olaylar Geliboluspor’un takım otobüsünün taşlanmasına kadar ilerledi.

Geliboluspor kulüp aracına yapılan taşlama olayı ile ilgili sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede, “Ezine – Çanakkale yolunun 15.ci Kilometresinde seyir halindeyken doğrudan araç şoförünü hedef alan saldırıda Takımımız hayati tehlike atlatmıştır. Saldırıda şoförümüz yaralanmış olup takımımız saldırıyı hafif sıyrıklarla atlatmıştır. Statta başlayan saldırı yolda da devam etmiş olup şoförümüzün soğuk kanlığı sayesinde çok büyük bir felaket atlatılmıştır. Sözün bittiği yerdeyiz…” ifadeleri kullanıldı.

Geliboluspor Kulübü tarafından olaylarla ilgili sonradan yapılan bilgilendirmede ise “Ezinespor – Geliboluspor karşılaşmasında insanlık dışı saldırı… Maç bitiminde sporcularımıza saldırıp darp eden, daha sonrada taraftarların yolumuzu kesip takım otobüsümüzü taşlayarak şoförümüzün ustalığı sayesinde ölümle sonuçlanabilecek bir durumla karşılaşmadığımız için mutluyuz.

Kafilemize geçmiş olsun diyoruz. Sporun barış kardeşlik ilkesinde yapılması gereken bir spor dalıdır. Hak eden şampiyon olacaktır. Bu konuda adaleti sağlama görevi, Çanakkale Amatör Spor Kulüpler Federasyonu’ndadır.

Ama maalesef bu konuda güvenimiz kalmamıştır ve diğer spor kulüplerimizde aynı düşünceleri, paylaşmaktadır. Çanakkale futbolu iyi yerlere gitmiyor. Bu konuda değişimin kaçınılmaz olduğunu düşünüyor bu konuda tüm kulüplerimizi de bu konuda destek olmaya davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech