Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Planlama mı pilav mı!

Yaz sezonunun başlaması ile

Yaz sezonunun başlaması ile birlikte güzide kurumumuz GESTAŞ’tan şikayetler gelmeye başladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatili nedeniyle iki adamıza da rezervasyon yaptıran tatilciler, geceyi iskelede kuyruk beklemekle geçirdi.

Geyikli iskelesinden Bozcaada’ya geçmek isteyen tatilciler uzun kuyruklar oluşturdu. Beklemekten sıkılan tatilciler ile çalışanlara arasında kısa süreli arbede yaşandı. Yurttaşların sağduyulu davranması ve çalışanların sabrı ile gerginlikler atlatıldı. Kuyruklar ise saatlerce eritilemedi.

Benzer görüntülere Kabatepe limanında da rastlandı. Uzayıp giden kuyrukta bekleyen yurttaşlar, muhatap yetkili bulamadı. Bu arada bazı tatilcilerin Gökçeada’daki rezervasyonlarını iptal edip ege sahillerine gittiği öğrenildi.

Her iki adamızın da Belediye Başkanlarının önümüzdeki günlerde Çanakkale’de bir araya gelip konuyu üst makamlara ileteceği öğrenildi.

LAPSEKİ HATTINDA BİR GEMİ NEDEN ÇALIŞTIRILMIYOR?

Güzide kuruluşumuz GESTAŞ’ta görev yapan üst düzey genel müdür yardımcısı, planlama müdürü ya da diğer yetkililer tarafından niçin planlama yapılmadığı merak edildi. Geçtiğimiz temmuz ayından bu yana Gökçeada’da limanda bekletilen Gelibolu adlı geminin de iki gün önce Gelibolu tersanesine boya için gönderildiği ileri sürüdü. Öte yandan Lapseki hattında çalışan beş gemiden bir tanesinin de sürekli bağlı durması merak konusu oldu.

Tatil yoğunluğu için hazırlıkların önceden yapılmamasına da yurttaşlar “Bizde planlama yerine pilav yemek var” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech