Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diş üzerine her türlü hizmet verilecek

Özel Bülent Yücel Ağız

Özel Bülent Yücel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Esenler Mahallesi’nde açıldı. 8 Poliklinikte  diş üzerine bütün hizmetlerin verilmesinin yanında eğitim seminerleri de düzenlenecek.

Bülent Yücel işletmeciliğinde özel Bülent Yücel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılışı gerçekleştirildi. Esenler Mahallesi’ndeki polikliniğin açılışına, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, eski DYP Milletvekillerinden Nevfel Şahin ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesi kesilmeden önce kısa bir konuşma yapan DYP eski Çanakkale Milletvekili Nevfel Şahin, “Çanakkale ve Türkiye’ye örnek olacak bir polikliniğin açılışını yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu iş yerinin Çanakkalelilere ve bütün halkımıza hayırlı olmasını dilerken Bülent Yücel’i de tebrik ediyorum” diye konuştu.

Polikliniğin işletmecisi Bülent Yücel ise yaptığı açıklamada, “Ben yaklaşık 30 yıl Çanakkalelilere hizmet verdim. Beni buralara kadar getiren değerli kentlilerimize çok teşekkür ediyorum. Diş üzerine 8 poliklinikte halkımıza hizmet vereceğiz. Ayrıca ben buraya her ay bir profesör hocamızı davet ederek seminerler düzenlemek istiyorum. Bu seminerler ile diş hekimliğine de katkıda bulunacağımıza inanıyorum. ilk seminerimiz 25 Mayıs tarihinde düzenleyeceğiz. Semineri Ankara’dan gelecek olan  Prof. Dr. Ateş Parlar hocamız verecek. Seminerimizin kapasitesi 30 kişilik olacak. Kayıtlarımızın yarısı şu anda dolmuş durumda” diye konuştu.

Özel Bülent Yücel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Esenler Mahallesi’nde mesai saatleri içinde hizmet verecek.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech