Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Bak ÇOMÜ’de

Gençlik ve Spor Bakanı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne bir dizi ziyaret düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Dardanos Yerleşkesinde yapılmakta olan Spor Bilimleri Fakülte bina inşaatı ve yapımı devam eden düzenleme çalışmaları hakkında incelemelerde bulunmak üzere Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

”Spor Vadisi” projesi görüşüldü

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak tarafından ÇOMÜ’ye gerçekleştirilen ziyarette; Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, akademik, idari personel ve Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak‘a eşlik etti. Dardanos Yerleşkesinde yapılan incelemelerin ardından, ÇOMÜ Terzioğlu yerleşkesinde devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurt şantiye alanı gezildi. Ziyaret kapsamında Rektör Erenoğlu, Terzioğlu, Yerleşkesinde yapılması planlanan ”Spor Vadisi” projesi hakkında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı sunumla bilgilendirdi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech