Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit yakınının sözleri yürekleri dağladı

Ramazan Bayramı öncesinde Bağçeşme

Ramazan Bayramı öncesinde BağçeÅŸme Namazgah ÅžehitliÄŸini ziyaret eden vatandaÅŸlar duygu dolu anlar yaÅŸadı. Elazığ’da teröristlerin karakol baskınında henüz 19 yaşındayken ÅŸehit edilen Jandarma Komanda Onbaşı Selçuk GökdaÄŸ’ın mezarı başında da hüzün hakimdi. GökdaÄŸ’ın kahramanca savaÅŸtığını söyleyen kuzeni Funda AltıntaÅŸ, “Kahramanca dövüştü. Son ana kadar karakolu vermemek için elinden geleni yaptı. Gurur duyuyorum” dedi.

Türk Polis TeÅŸkilatı’nın 179. kuruluÅŸ yıl dönümü ve Ramazan Bayramı dolayısıyla BağçeÅŸme Namazgah ÅžehitliÄŸi ziyaret edildi. Programa katılan protokol üyeleri, ÅŸehitlerin mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı, yakınları ve gaziler ile bir araya geldi. Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası ÅŸehitler için dua edilmesinin ardından son buldu.

Programın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, vatandaÅŸların Ramazan Bayramı’nı huzur ve güven içinde geçirmeleri için tüm tedbirleri alındığına dikkat çekti. Yavuz, ekonomik yoksulluk çeken vatandaÅŸların bayram ihtiyaçlarının giderildiÄŸini de ifade etti.

Trafik tedbirlerinin alındığını da vurgulayan Vali Yavuz, “VatandaÅŸlarımızın sevdiklerine kavuÅŸmak için yola çıktığını hepimiz biliyoruz. Ä°lk günden itibaren trafik timlerimiz, emniyet ve jandarma ekiplerimiz yollarda tedbirlerini aldı. Bayramların birlik, beraberlik, kardeÅŸlik ve dayanışma içinde yaÅŸanması gerektiÄŸine inanarak; küskünlerin barıştığı, kardeÅŸliÄŸimizin pekiÅŸtiÄŸi her geçen gün güçlendiÄŸimiz bir bayram olsun” dedi.

ÅžehitliÄŸe sabah saatlerinden itibaren gelmeye baÅŸlayan aileler ise kabir ziyaretinde bulundu.?Hüzünlü aileler, mezarların başında dua etti, Kur’an-ı Kerim okudu.

2010 yılında Elazığ’ın Palu ilçesinde teröristlerin karakol baskınında ÅŸehit edilen Jandarma Komanda Onbaşı Selçuk GökdaÄŸ’ın mezarında da hüzün hakimdi. Henüz 19 yaşında ÅŸehit düşen GökdaÄŸ’ın yakınları, mezarı başında duygu dolu anlar yaÅŸadı.

Selçuk GökdaÄŸ’ın kahramanca savaÅŸtığını söyleyen kuzeni Funda AltıntaÅŸ, “En küçüğümüzdü. Dayım, yengem hepimiz çok acı çektik. Kahramanca dövüştü. Son ana kadar karakolu vermemek için elinden geleni yaptı. Gurur duyuyorum. Tüm ÅŸehitlerle gurur duyuyorum, hepsi bu vatanın evladı. Bu vatanın kolay kazanılmadığını biliyoruz. Herkesin evinde ÅŸehidi var. Onları yad etmeye geliyoruz. Allah tüm ÅŸehit ailelerine sabır versin” diye konuÅŸtu.

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech