Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erkek tamam gibi

Belediye başkan adayı Erkek

Belediye başkan adayı Erkek olacak.

Aylardır Çanakkale’de “Kim belediye başkanı olacak” sorusunun yanıtı Parti Meclisi’nde netleşti. Bugün yapılan toplantıda Çanakkale Belediye Başkanlığı için Muharrem Erkek’in ismi üzerinde anlaşma sağlandığı ileri sürüldü.

Öğrenildiğine göre bugün yapılan Parti Meclisi toplantısında Çanakkale’nin aday belirleme şeklinden çok Muharrem Erkek’in atanması ya da başkan adayı olması için görüş alış-verişinin olduğu, genel olarak “Evet Muharrem Erkek, Çanakkale belediye başkan adayı olsun” fikrinin ağırlık kazandığı ileri sürüldü.

Parti meclisinin aldığı bu kararın Parti Meclisi üyeleri tarafından da kabul edilmesi durumunda Erkek’in belediye başkan adaylığı kesinleşmiş olacak. Kararın bu gece ya da yarın açıklanması bekleniyor.

Bilindiği gibi Çanakkale Belediye Başkan Aday adaylığı için Muharrem Erkek ile birlikte Erdal Gezen, Mehmet Öngen ve İrfan Mutluay yarışıyordu. Ülgür Gökhan ise 5. dönem için aday olmayacağını açıklamıştı.

Belediye başkan adayı olması kesinleşen Muharrem Erkek, Genel Başkan yardımcılığı, Genel sekreterlik, ve 6. Masa içersinde de 7. Sandalyeye oturan isimdi.

Güngör Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech