Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zamanı ne kadar iyi kullanıyoruz?

Bugün biraz tembellik hakkında

Bugün biraz tembellik hakkında yazmak istedim…

Hepimiz en az birbirimiz kadar tembeliz. Gün içerisinde boşa geçen her saniyemiz aslında öyle değerli ki… Vaktimizin 3’te biri uyku 3’te biri ise iş yerlerimizde geçiyor. Geri kalan 8 saatimizi nasıl değerlendiriyoruz? Ben söyleyeyim tembellik ile zamanı iyi kullanabilmek fikrimce müthiş bir beceri, her zaman zamanı yenetebilenlere imrenmişimdir. Uyanıyorum, biraz ayılmaya çalış hazırlan ve işe git, eve dön yemek ye biraz dinlen derken uyku saati gelmiş… Uyan ve yine aynı düzene devam et! Son iki aydır haftanın 3 günü egzersiz yapmak için tüm gayretimle çabalıyorum. Kararlıyım bu sefer hemen pes etmek yok hayatım içine egzersizi kesinlikle entegre edeceğim.

 

Doğru bir planlama ile zamanımızı en verimli şekilde kullanabiliriz. Araştırmalarımdan yola çıkarak sizlere en basit zaman yönetimi tekniğini iletmek istiyorum. Not almak, size yapmanız gereken işleri hatırlatacaktır. Hangi işinizi hangi zaman diliminde yapacağınızı görmeniz açısından elinizde liste olması işini kolaylaştıracak. Zamanı bölme konusunda sizlere yardımcı olacak. Renkli post-it kağıtlarını masanıza, bilgisayar ekranınıza yerleştirmek veya ajandanıza, telefonunuza kaydetmek de bu zaman yönetimi tekniğinin bir parçası.

Denemeye değer bir teknik, ilk işim ertelemeden işlerimi not almak olacak. Umuyorum hiçbirimiz boşa vakit harcamayız. Zamanı en iyi şekilde değerlendirmeniz dileklerimle… Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Hoşçakalın…

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech