Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ne iktidarı ne muhalefeti parmağını kıpırdatmadı”

İYİ Parti geçtiğimiz gün

İYİ Parti geçtiğimiz gün saha çalışmalarında bulundu ve birçok ziyaret gerçekleştirdi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, Ziraat Mühendisleri Odası ve Çanakkale Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’ne ziyarette bulundu. İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ve Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran ise Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Lapseki’de yaşanan şeftali krizi gündeme gelirken, Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya hem hükümete hem de muhalefete eleştiride bulundu.

İYİ Parti saha çalışmaları kapsamında, geçtiğimiz gün Sivil Toplum Kuruluşları ile görüştü. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ve Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran ilk önce Ziraat Mühendisleri Odası’na ziyarette bulundular. Burada tarımda yaşanan sorunlar gündeme getirilirken, Genel Başkan Yardımcısı Uz ve Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Hicri Nalbant sorunlardan ziyade çözüm noktaları üzerinde durdular ve ortak paydada planlama eksikliğinin acilen giderilmesi gerekmektedir denildi.

Bir sonraki durak ise Çanakkale Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği oldu. Burada da birlik başkanı Ferhan Savran, hayvancılıkla uğraşan vatandaşların zor durumda olduklarını dile getirdi. Karşılıklı istişarelerde bulunulurken, Ziraat Mühendisleri Odası’nda olduğu gibi çözüm önerileri not alındı.

Ziraat Odası ziyaretine ise Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz katılmazken, İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ve Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran katıldı. Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya, Lapseki’de şeftali üreticisinin yaşadığı sorunla ilgili hem hükümete hem de muhalefete eleştiride bulundu.

Başkan İsmail Kaya, “Şeftali konusunu takip etmişsinizdir. Hiç kimse ne iktidarı ne muhalefeti parmağını kıpırdatmadı. Süreci bende takip ettim. Evet, geçmiş olsun efendim dendi. Başınız sağolsun dendi ve hadi biz gidiyoruz dendi. Önemli olan harekete geçmekti” ifadelerini kullandı.

Başkan Kaya, “Her partinin belediyeleri var. AK Parti, CHP, İYİ Parti’li belediyeler var. Karınca misali biz İYİ Parti teşkilatı olarak beş tane belediyemize birer kamyon malzeme aldırtmak istiyoruz denilebilirdi. Buradaki yangın yaşanırken, hala o yangın yaşanıyor. Malı olan orada malı ile yüz yüze kaldı” tepkisini gösterdi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech