Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti sahada hız kesmiyor

AK Parti İl Teşkilatı,

AK Parti İl Teşkilatı, Ramazan ayında hız verdikleri saha çalışmalarına, köylerde gerçekleşen hayır programları ile devam ediyor. İl Başkanı Naim Makas ve İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, İl Genel Meclisi üyeleri geçtiğimiz gün köylerdeydiler.

Ramazan ayında tüm ilçelerde iftar programları düzenleyerek, vatandaşlarla bir araya gelen, iftardan sonra ise kahvehane ziyaretlerinde istişarelerde bulunan ve nabız yoklayan AK Partililer, saha çalışmasına hız kesmeden devam ediyorlar.

Geçtiğimiz gün Kirazlı ve Akçapınar Köylerinde gerçekleşen hayır programlarına katılan AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder ve İl Genel Meclisi üyeleri, talepleri, beklentileri ve görüşleri yerinde dinlediler.

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan AK Parti İl Başkanı Naim Makas, “Kirazlı ve Akçapınar köylerimizin hayırlarına, İl Genel Meclis Başkanımız Nejat Önder, Merkez İlçe Başkanımız Aynur Tuna Yavaş, İl Genel Meclis Üyelerimiz, İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte katıldık.

Yapılan hayırların Yüce Allah’tan kabul olmasını niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech