Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıllar sonra yüzlerce vatandaş katıldı

Pandemi sürecinde, kısıtlamalar ve

Pandemi sürecinde, kısıtlamalar ve tedbirler dolayısıyla Ramazan aylarında toplu iftarlar yapılmamıştı. Ancak gelinen noktada, kısıtlamalar ve tedbirler kaldırıldı ve mahalle iftarları yeniden başladı. Geçtiğimiz gün ise AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar organizasyonuna yüzlerce vatandaş katıldı.

Pandemi kısıtlamalarının ve tedbirlerinin kalkması ile birlikte bu Ramazan ayında, yaklaşık 2 yıl sonra mahalle iftarları yeniden başladı. Geçtiğimiz gün İsmetpaşa Mahallesi’nde AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar yemeğine ise yüzlerce vatandaş katıldı.

Katılımcı sayısı binin üzerine çıkarken, ortaya çıkan manzara ise sokak iftarlarını özlemişiz dedirtti.

Öte yandan organizasyon ile ilgili AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı sayfasından, “AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından İsmetpaşa Mahallesi’nde verilen iftara yoğun katılım oldu. İftarımıza katılan, AK Parti İl Başkanımız Naim Makas ve İl Yönetimine, AK Parti İlçe Başkanımız Aynur Tuna Yavaş ve İlçe yönetimine, AK Parti İsmetpaşa Mahalle Yönetimi ve iftarımıza destek vererek bizleri yalnız bırakmayan İsmetpaşa mahallesi sakinlerimize teşekkür ederiz” paylaşımında bulunuldu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech