Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sanaldan Gerçeğe

Sanaldan Gerçeğe Çanakkale İş

Sanaldan Gerçeğe

Çanakkale İş Yaşamında Yeni Bir İsim Sefam Gayrimenkul…

Çanakkale’de iki genç girişimci sanal alemde başlayan ticari hayatlarını gerçeğe dönüştürdü. Önce web sitesi üzerinden hizmet veren Sefam Gayrimenkul hafta sonu Çanakkale’de bürosunu açtı. Amaç hızlı ve güvenilir hizmet vermek.

SANALDA BAŞLAYAN TİCARİ HAYAT

İki genç girişimci, Cem Güner ve Burak Pala. Ticaret hayatına önce sosyal medya üzerinden araştırmalar yaparak başlıyorlar. Bakıyorlar ki mecra geniş info@sefamgayrimenkul.com ismiyle bir  web sitesi kurup alanı daha da genişletiyorlar. İşte o iki girişimci sanalda başlayan ticari hayatlarında gerçeğe geçiş noktasını hafta sonu işyerlerini açarak koyuyorlar.

DAHA GÜVENİLİR DAHA HIZLI HİZMET

Sefam Emlak Gayrimenkul 11 Şubat Cumartesi günü Cevetpaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Sokak Kuloğlu Apartmanı No: 27/B adresinde açıldı. Dost ve müşterilerinin katıldığı Sefam Gayrimenkul açılışında konuşan Cem Güner amaçlarının emlak piyasasında daha hızlı ve güvenilir hizmet vermek olduğunu söyledi. Sefam Gayrimenkul’un diğer ortağı Burak Pala ise sanaldaki müşteri portföyünü reelde de genişleterek ticari hayatlarında hedefe yürüyeceklerini ifade etti.

Cemal Oral

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech