Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aktaş, “Mücadeleyi toplumun tüm kesimlerine yaymalıyız”

Vali İlhami Aktaş başkanlığında

Vali İlhami Aktaş başkanlığında ilçelerde pandemi toplantısı yapıldı. Lapseki, Biga ve Çan’da gerçekleşen toplantılarda, Vali Aktaş, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Aktaş, toplantılarda yapmış olduğu açıklamalarda, “Toplumun tüm kesimlerindeki farkındalığı arttırmalıyız. Virüsle olan mücadeleyi toplumun tüm kesimlerine yaymalıyız” dedi.

Vali İlhami Aktaş başkanlığında, geçtiğimiz günlerde ilçelerde pandemi toplantıları düzenlendi. Düzenlenen toplantılarda Vali Aktaş, Biga, Çan ve Lapseki’de bilgi aldı.

Lapseki ilçesindeki Pandemi toplantısı Lapseki İsmail Baykut İlköğretim Okulu toplantı salonunda gerçekleştirildi. Biga ilçesinde gerçekleştiren Pandemi toplantısı, Biga Kaymakamlığı toplantı salonunda, Çan ilçesinde gerçekleştiren Pandemi toplantısı, Çan Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi Konferans salonunda gerçekleşti.

Toplantılara, Toplantıya; Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı Kıdemli Binbaşı Ercan Oran, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi,  Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci,  kamu kurum temsilcileri, STK’lar katıldı.

Tüm dünyayı etkileyen bu pandemi sürecini hep birlikte iş birliği, güç birliği, gönül birliği ve el birliği içerisinde başarılı bir şekilde yürütmek mecburiyetinde olunduğunu belirten Vali İlhami Aktaş, “Koronavirüs ile mücadelenin olmazsa olmazı olan maske kullanımı, fiziki mesafe ve hijyen noktasında toplumun tüm kesimlerindeki farkındalığı artırmalıyız. Rahatlık ve rehavetin ciddi olumsuzluklara yol açabileceği gerçeğinden hareketle hem bireysel hem de toplumsal sorumluluklar noktasında virüsle olan mücadeleyi toplumun tüm kesimlerine yaymalıyız” dedi.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech