Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderoğlu: “Zor bir 2020 yılı yaşadık”

AK Parti Çanakkale Milletvekili

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve AK Parti İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Çan 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresine katıldı. Etkinlikte konuşan İskenderoğlu, “Zor bir 2020 yılı yaşadık. Depremle başladık, çığ düştü, birçok felaket yaşadık. Hiç siyaset gözetmeden söylüyorum, birbirimize dayanarak, ‘biz bize yeteriz Türkiye diyerek Covid’in de üstesinden geleceğiz” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım ve Medyadan sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu ve AK Parti İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Çan 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresine katıldı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, “AK Parti bir dava hareketi. AK Parti inanmışlığın ve adanmışlığın hareketi. Bizler de gece gündüz hangi makamda olursa olsun aldığımız bu sorumluluğu sonuna kadar yerine getirmeye çalışıyoruz. Biz, gençliğimize çok güveniyoruz.

Bir derdimiz var; daha ileriye nasıl götürürüz bu ülkeyi? Biz şuna inanıyoruz ki; Biz bu gençlerle her yere gideriz. Seçilmeyi 18 yaşa düşürdük, o zaman dediler ki ‘Ya çoluk çocuğa mı emanet edeceksiniz ülkeyi?’ Gençlik geleceğimizdir, umudumuzdur derken sözle, hamasi nutuklar atarak değil, biz gerçekten bu gençlere bu ülkeyi emanet ediyoruz.  Ben Mecliste bir çok genç milletvekili arkadaşımla omuz omuza çalışıyorum. Genç arkadaşlarımla yol alırken diyorum ki; iyi ki varlar. Bugün fiber altyapımızı konuşuyoruz, İHA’larımızı SİHA’larımızı biz ürettik diye konuşuyoruz. Göğsümüzü kabartarak Fatih Gemimizi Oruç Reis Gemimizi konuşuyoruz. Biz başında da söylediğimiz gibi, bu ülke üzerine çalışmaya devam ediyoruz.

Zor bir 2020 yılı yaşadık. Depremle başladık, çığ düştü, birçok felaket yaşadık. Hiç siyaset gözetmeden söylüyorum, birbirimize dayanarak, ‘biz bize yeteriz Türkiye diyerek kovid’in de üstesinden geleceğiz. Dünyanın başına gelmiş bir bela.  Bizim çocukluğumuzda ‘bunlar çok güçlü, ileri ülkeler’ denilen ülkeler birbirlerini maske için yerken, biz Allah’a şükür ki onlara maske gönderdik. Gıdamızı ürettik, kendimize yetti onlara yardım eder hale geldik. Bir haftada solunum cihazı üretir, gönderir hale geldik. 45 günde 2 bin yataklı hastaneler yaptık. Biz bize yeteriz, evet ama biz ümmete de yeteriz. Biz, Azerbaycan zordayken onların Ermenilere karşı boynunu büktürmedik, büktürmeyeceğiz. Genç kardeşlerimizin yükü bize göre biraz daha ağır. Böyle bir liderle, hele ki gençlik kollarından gelen, bu işi çok iyi bilen bir liderle gençlik kolları yönetiminde olmak çok büyük bir onur, çok da büyük bir çalışma azmi gerektiriyor” açıklamalarında bulundu.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech