Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TRSM’de Yılsonu Coşkusu

Çanakkale Toplum Ruh Sağlığı

Çanakkale Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde (TRSM) gerçekleştirilen yıl sonu etkinliği birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Çanakkale Devlet Hastanesi Merkez Binasında bulunan TRSM’de gerçekleştirilen yılsonu etkinliğine; Başhekim Op. Dr. Ufuk Tali, Başhekim Yardımcısı Uz.Dr. Alp Akça, Başhekim Yardımcısı Op.Dr.Mehmet Ali Karacabey, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Kızılkeçe, Müdür Yardımcısı Tayfun Ünver, TRSM danışanları ve aileleri katıldı. Danışanların yıl içerisinde gördüğü kurs faaliyetlerinin sergilendiği etkinlikte müzik dinletisi, step gösterisi, halk oyunları ve el emeği göz nuru eserler davetlilerin beğenisine sunuldu.

“HASTALARIN REHABİLİTASYONUNA BÜYÜK KATKI SUNUYOR”

Böyle bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Başhekim Op.Dr.Ufuk Tali, “Toplum Ruh sağlığının yılsonu etkinliğine arkadaşlar davet ettiler sağ olsunlar. Güzel bir organizasyon yapmışlar sağ olsunlar. Onların yanlarında olmak bizleri de mutlu etti. Bu tür organizasyonların tekrarlanması dileklerimle… Alp Hoca’yı ve sahsında tüm ekibi tebrik ediyorum.  Güzel organizasyonlar yapıyorlar. En son bir kermeslerine katılmıştım  Bu tarz organizasyonlar buradaki hastalarımızın rehabilitasyonuna büyük katkı sağlıyor. Tekrarlanması dileklerimizle hastane Yönetimi olarak da elimizden ne geliyorsa samimi bir şekilde yanlarında oluyoruz.” diye konuştu.

DANIŞANLARDAN TOPLUMDA ‘BİZ DE VARIZ’ MESAJI

TRSM Sorumlu Hekimi ve Başhekim Yardımcısı Uz.Dr.Alp Akça, “2018’i kazasız belasız bitirmenin mutluluğu içinde hastalarımızla ufak bir program yapalım istedik. Onların rehabilitasyonu amaçlı. Kendilerine güvenlerini artırıcı, toplumda biz de varız mesajı vermek için bu etkinliği düzenledik. Çünkü bizim hastalarımızı genel anlamda bir önyargı sorunu var toplum açısından. Bu önyargıyı kırmak için bu hastalarımızın da bir şeyler üretebileceğini, bir şeyler ortaya çıkarabileceğini göstermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik.

Derslerimiz dolu dolu geçiyor. Biraz da sistematik bir şekilde TRSM’de hizmetinize yürütmeye devam ediyoruz. Halk Eğitim hocalarımızdan destek alıyoruz. Onların da katkısı büyük tabi. Umarım bundan sonraki senelerde de bu tür faaliyetlerimize devam ederiz. Başhekimimizin katkısı için de çok teşekkür ederiz. Hastalarımızla ve bizlerle beraber oldular.” dedi.

Program, müzik dinletisinin ardından oyun havalarıyla son buldu.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech