Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biga’da Çocuk Olimpiyatları Başladı

Biga’da Çocuk Olimpiyatları Başladı

Biga’da Çocuk Olimpiyatları Başladı

Biga Belediyesi ve Biga Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğü iÅŸbirliÄŸinde gerçekleÅŸtirilen Biga Çocuk Olimpiyatları’nın 2’ncisi meÅŸale seremonisi ile baÅŸladı.

Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan ve Biga Belediye BaÅŸkanı Ä°smail Işık’ın Cumhuriyet Meydanı’nda yaktığı meÅŸaleyi taşıyan atletler ÅŸehir turunun ardından Biga Åžehir Parkı’na ulaÅŸtılar. Åžehir Parkı’nda düzenlenen açılış töreninde olimpiyat meÅŸalesinin yakılmasıyla Çocuk Olimpiyatları’nın 2’ncisi baÅŸladı.

Yarışmaları izleyen Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen mendil kapmaca yarışmalarında temsili olarak mendil tuttular. Ardından ise mini voleybol karşılaşmalarını izlediler.

Çocuk Olimpiyatları’nın 2’ncisi yarın da çeÅŸitli yarışmalarla devam edecek. Geleneksel çocuk oyunları, tek pota basketbol karşılaÅŸmaları, basketbol atış yarışmaları, mini voleybol karşılaÅŸmaları, satranç gibi çok sayıda dalda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verilecek.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech