Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çocuğuma Sınırları Nasıl Anlatırım” eğitimi

Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek

Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri tarafından Atam Kreş ve Gündüz Bakım Evi velilerine yönelik “Çocuğuma Sınırları Nasıl Anlatırım” başlıklı eğitim düzenlendi.

Çanakkale Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen eğitim kapsamında Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri Psikoloğu Duygu Geyik, Barbaros ve Cevatpaşa Atam Kreş velilerine sunum yaptı.

Geyik, sunumunda sınır koymanın çocuk gelişimindeki önemine dikkat çekerken, velilere çocuklarına sınırları nasıl sağlıklı bir şekilde anlatabilecekleri ve bu süreçte karşılaşabilecekleri zorluklarla başa çıkma yolları hakkında ipuçları verdi. Katılımcılar, sunum sonunda soru-cevap bölümünde merak ettikleri konular hakkında Geyik’e sorular yöneltti.

Etkinliğe katılan veliler, bilgilendirme çalışmasının oldukça faydalı olduğunu ve günlük yaşantılarında çocuklarıyla daha sağlıklı iletişim kurabilmek adına önemli kazanımlar elde ettiklerini belirttiler.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech