Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

 “Her Evde Ay Yıldızlı Türk Bayrağımız Dalgalansın”

Türk Büro Sen Genel

Türk Büro Sen Genel Başkanı Türkeş Güney ve Türkiye Kamu Sen Çanakkale İl Temsilcisi İlker Kurt 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda her eve Türk Bayrağı asılması çağrısında bulundu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, Türk Büro Sen Genel Başkanı Türkeş Güney ve Türkiye Kamu Sen Çanakkale İl Temsilcisi İlker Kurt her eve Türk Bayrağı asılması çağrısında bulundu. Yapılan çağrıda şu ifadelere yer verildi;

“Cumhuriyetimizin 29 Ekim 2024 tarihinde 101.yılını kutlayacağız. Tarihi şan ve şerefle dolu Türk Milleti’nin son kalesi son sığınağı aziz Türkiye Cumhuriyetimizin 101. Yılı kutlu olsun. Türk Milleti’nin harcı çimentosu olan Anayasamızın ilk dört maddesinin tartışmaya açılmak istendiği, bölücü unsurların gemiyi azıya aldığı bir konjonktürde şanlı tarihimize de, devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne sahip çıkıyoruz.

 “Bu kutsal vatanın adı, köyümüz kentimiz, bölgemiz ne olursa olsun Türkiye’dir”

Türkiye üniter bir devlettir, hiç kimse bunu tartışamaz. Türk gerçeğini kabul etmeyenlerin bu ülkede hiçbir hakları olamaz. Bu ülkü doğrultusunda 29 Ekim’de ülkemizi, rengini şehitlerimizin kanından alan Ay Yıldızlı Türk Bayrağı ile donatmak istiyoruz. Coğrafyamız tartışılırsa milletimiz; milletimiz tartışılırsa devletimiz; devletimiz tartışılarsa bayrağımız; bayrağımız tartışılırsa varlığımız ortadan kalkacaktır. Bu amaçla üyelerimize bayrağımızı hediye ediyoruz. Ne Mutlu Türküm Diyene.”

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech