Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale için ‘Yeni Doğan Çetesi’ iddiası!

Son günlerde ülke gündemine

Son günlerde ülke gündemine oturan “Yeni Doğan Çetesi” olayı ile ilgili; gün geçtikçe yeni yeni iddialar, farklı farklı tartışmalar ortaya atılıyor. Yeni gün yüzüne çıkan tartışma konusu ise; Çanakkale’deki bir bebek ile ilgili. Akıllardaki soru şu; Çanakkale’de bir bebek 2018 yılında adı geçen hastanelerden birine gerçekten nakledildi mi?

Ülke gündemine bir anda düşen ve kamuoyunun büyük tepki gösterdiği ‘bebek katilleri’ ibaresini kullandıkları, soruşturmada ise adının “Yeni Doğan Çetesi” olarak geçtiği olay üzerine  her geçen gün tartışmalar büyüyor. Peş peşe yeni iddia ve bilgilerin aktığı olayda; Çanakkale’de, ismi geçen hastanelere bebek sevk edildi mi, edildiyse ne zaman edildi, gönderilen bebek sayısı gibi birçok soru akıllarda yer edindi.

Gazeteci Mustafa Hoş, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla gözleri Çanakkale’ye değdirdi. Gazeteci Hoş, “Bebek katili çete gücünü nereden alıyordu? Neden bebekler bu katillere teslim edildi?  Bu fotoğraf çok şey anlatıyor. Yıl 2018. Sağlık bakanlığının helikopteri Çanakkale’de doğan bir bebeği hipotermi cihazı olmadığı için …..….. ambulansına götürüyor oradan da …… hastanesine” sözlerini kullandı.

Hoş’un bu paylaşımının ardından, Çanakkalelilerin akılları karıştı. O bebeğin sonu ne oldu, bu işe karıştırılan başka bebekler de var mıydı, bu durum doğruysa kimler biliyordu, gibi gibi tonla soru… Ve ne yazık ki şimdilik bu soruların cevapları meçhul…

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech