Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer Partisi Gençlerinden destek açıklaması!

Zafer Partisi İl Gençlik

Zafer Partisi İl Gençlik Kolları, bugün akşam saatlerinde basın açıklaması düzenledi.

Bugün akşam saatlerinde Çanakkale Zafer Partisi İl Gençlik Kolları “Sokaklar, tacizcilerin kol gezdiği meskenler değil… Sokaklar, Türk milletinin! Uyuşturucuya, suç makinelerinin sokaklarımızda kol gezmesine, kadına şiddete, hükümetin adaletsiz yönetimine, kaçaklara ve tüm bu kötü gidişata DUR! demek için 17.00’de Çanakkale gençlik kolları olarak meydandayız” diyerek çağrıda bulundu. Cumhuriyet Meydanında yapılan basın açıklamasına;  Zafer Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Sergen Okçular ve partili gençler katılım sağladı.

Başkan Okçular okuduğu basın açıklamasında “Son yıllarda ülkemizde toplumsal düzeni tehdit eden, insanlarımızın güvenliğini sarsan ve özellikle gençlerimizi derinden etkileyen bazı sorunlar giderek artış göstermektedir. Sokaklarımızda artan taciz vakaları, kadın cinayetleri, uyuşturucu maddelere kolay erişim ve internet üzerinden yapılan zorbalık ve tehditler toplumumuzun geleceğini ciddi şekilde tehdit etmektedir. Bu sorunlar, yalnızca bireylerimizi değil, tüm toplumumuzu derinden yaralayan bir sosyal çöküşün habercisidir. Zafer Partisi Gençlik Kolları olarak, içinde bulunduğumuz durumun içler acısı olduğunu görüyoruz ve artık buna DUR! demek istiyoruz. 19 yaşındaki zat, 4 Ekim Cuma günü; iki gencecik kardeşimizin canice canına kıymıştır. İşlediği cinayetlerden sonra Semih Çelik denen şahsın daha önceden İkbal Uzuner’i hedef aldığını itiraf ettiği videoyu sosyal medya üzerinden izledik. Babasının da bu konudan şikayetçi olduğunu, yaşanan olaylardan sonra öğrendik. Sağlıklı düşünemeyen bu şahsın tedavi görmeyip dışarı da olması da bu adalet sisteminin eseridir.19 yaşındaki Ayşenur Halil ve 19 yaşındaki İkbal Uzuner’in vebalini nasıl ödeyeceksiniz? Buradan Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’e Allah’tan rahmet, sevdiklerine başsağlığı diliyoruz” dedi.

Başkan Okçular açıklamayı “Unutulmamalıdır ki, güçlü bir Türkiye ancak hukukun üstünlüğü, adil bir toplum düzeni ve sosyal barışın sağlanmasıyla mümkündür. Bu hedef doğrultusunda Zafer Partisi, Atatürk’ün gösterdiği yol ışığında toplumumuzu yeniden ayağa kaldırma kararlılığındadır. Yüce Türk Milleti Asla unutma, Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kan da mevcuttur. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, daha güvenli bir Türkiye için birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz” ifadeleriyle bitirdi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech