Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Puan kaybettiysek birinci sorumluluk benim”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa karşısında puan kaybetmelerindeki sorumluluğun kendisinde olduğunu söyleyerek, kendileri için önemli bir ders olduğunu ifade etti.

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray evinde karşılaştığı Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Bir önceki maçtan 3 gün sonraya yeni bir maç koyuldu. Bir sonraki maça da 5 gün ara var. Biz yarın da oynayabilirdik. Bugün biz bir sakat verdik. Bu yapılan kötü planlama Galatasaray’ın en önemli oyuncularından birinin sakatlanmasına yol açtı. Sallai de sakatlandı, devrede iki değişiklik yaptık. Maça başlangıcımız iyiydi. 4-4-2 dizilişiyle çok pozisyon vermeden 3-0’ı yakaladık. İlk yarıda yediğimiz gol rakibimizin ikinci yarıya iştahlı başlamasını yol açtı. Yaptığımız 2 değişiklik olumsuz oldu. Hep giren oyuncuların verdiği katkıların altını çizerdik. Bugün tam tersini gördük.

Oyuncu değişiklikleri bizi olumsuza götürdü. Maçın sonunda yediğimiz golle 2 puan kaybettik. Buradan maçı kaybetmek benim sorumluluğum. Yaptığımız oyun içerisindeki hamleler, diziliş, rotasyon bunların kararını veren benim. Puan kaybettiysek birinci sorumluluk benim. İkinci yarı ne atak ne defans yapabildik. Günün sonunda son dakika gelen top gol oldu. Baskı yemeden, saçma sapan bir gol yedik. Burada 2 puanı kaybettik, üzüntülüyüz. Bize ders olacak. Bazı oyuncularıma daha çok ders olacak bir gece olacak. Bununla ilgili kendi içimizde değerlendireceğiz. Üst üste maç oynayan takımı değiştirdik. Genel olarak maçın sonuna doğru daha iyisini yapmamız gerekirdi. Burada tam istediğimiz oyunu oynayamadık, gol yedik. Bizim için önemli bir ders” diye konuştu.
İkinci yarıda topun tutamadıklarını ve rakip kaleye gidemediklerini ifade eden Buruk, “Topun bizde kalması önemliydi. Çok net pozisyonlar vermedik. Yaşadığımız sıkıntılardan biri, defans hattımızın geriye kaçmasıydı. Davinson’un olmadığı senaryoda bunu çok fazla yaşıyoruz. Bizim sıkıntılarımızdan biri önde baskıyı yapamadık hem top bizde kalmadı. 3-1 avantajını daha rahat daha güvenli ve rakip kaleye tehlike yapabileceğimiz bir oyun olabilirdi” şeklinde konuştu.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech