Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dardanel Kadın Futbol Takımı’nda hazırlıklar sürüyor

Dardanel Kadın Futbol Takımı,

Dardanel Kadın Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. 3 Ağustos’ta başlayan yoğun antrenman programıyla oyuncular, fiziksel ve taktiksel açıdan güçlenirken, takım son değerlendirmelerini yapıyor.

Dardanelspor Sportif Direktörü İbrahim Zeki Kutver, takımın sezon öncesi hazırlıklarına dair açıklamalarda bulunurken, ‘’ Kadın futbol takımımızda hazırlıklar 3 Ağustos’ta başladı. Oyuncu transferlerimizin %99’u tamamlandı, sadece bir transfer bekliyoruz. Şu an kadromuzda 22-23 oyuncu bulunuyor. Sakatlık yaşayan oyuncularımız da iyileşme sürecinde. Lig statüsü açıklandıktan sonra gruplar ve kura çekimi yapılacak, ligin 12 Ekim’de başlaması öngörülüyor. Çanakkale’nin tek profesyonel kadın futbol takımı olarak, oyuncularımızla birlikte bir üst lige çıkmak için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kutver Ayrıca Çanakkale halkına kadın futbol takımını desteklemeleri için çağrı yaparken,‘’Ben istiyorum ki halkımız maçlarımızda takımımıza destek olsun. Güçlü bir taraftar desteği bekliyoruz. Özellikle kadınlardan. Maçlarımız Havaalanı yanındaki Gençlik Merkezi’nde oynanacak. Herkesi destek için bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı. Kutver, aynı zamanda Dardanel Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen’in kadın futboluna verdiği önemin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayarak, “Sayın başkanımızın kadın futboluna olan desteği bizleri gururlandırıyor” dedi. Dardanel Kadın Futbol Takımı, hem saha içi hazırlıkları hem de takım içindeki dayanışma ile sezona iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Dardanel Kadın Futbol Takımı, Çanakkale halkının desteğiyle sezonu başarıyla tamamlamayı hedefliyor.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech