Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küçük çocuk faciaya yol açtı

Kırıkkale’de, evde tek başına

Kırıkkale’de, evde tek başına olan küçük bir çocuÄŸun çakmakla oynarken evi yaktığı iddia edildi. ÇocuÄŸunu alevlerden kurtarmak isteyen anne, dumandan etkilendi. Küçük çocuk ise tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Kırıkkale’de, Güzeltepe Mahallesi Åžehit Halit Halıcı Caddesi’nde bulunan bir apartmanın birinci katında yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, yangının oturma odasında evde tek başına olan küçük bir çocuÄŸun çakmakla oynaması sonucu baÅŸladığı iddia edildi. Yangını fark eden anne, çocuÄŸunu kurtarmak isterken dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Evde büyük çapta maddi hasar oluÅŸtu. Anne ve çocuÄŸun saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu öğrenildi. Olay yerine gelen AFAD ekipleri de incelemelerde bulundu. Motosikletli Yunus Timleri ise caddede güvenlik önlemleri aldı.
Yangınla ilgili bilgi veren komÅŸu Mehmet Sevinç, “Engelli çocuk çakmakla oynarken evi yaktı. Evde kimse olmazsa çocuÄŸa sahip çıkan olmazsa çocuk yakar evi. Çocuk bilmez ki ne yaptığını. Evden çıkartmıyorlar zaten çocuÄŸu. Onun için çok dikkat etmek lazım. Çocuk yalnız bırakılmaz. ÇocuÄŸu yalnız bırakanlarda suç” dedi.

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech