Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökçeadalılar Kurtuluş Günlerini Kutluyor

Bugün Gökçeada’nın 101’inci kurtuluş

Bugün Gökçeada’nın 101’inci kurtuluş günü. Kurtuluş günü dolayısı ile bando eşliğinde kortej yürüyüşü düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunularak saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Etkinlikler gün boyu devam edecek.

Bugün Gökçeada’nın 101’inci kurtuluş günü dolayısı ile Cumhuriyet Meydanı’nda, Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay ve Belediye Meclis üyelerinin katılımı ile tören düzenlendi. Gökçeada Belediyesi tarafından kutlama etkinlikleri ile ilgili yapılan açıklamada, “Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında bizleri yalnız bırakmayan Çanakkale Boğaz Komutanlığı Bandosu’na yürekten teşekkür ederiz! Adalılar için bu özel günde, muhteşem performanslarıyla bizleri onurlandırdılar. Bu topraklarda özgürce yaşamanın değerini bir kez daha hissettik. Geleceğe umutla bakarak, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlar kutlamak dileğiyle” ifadeleri kullanıldı.

Gökçeada’nın kurtuluş günü etkinlikleri gün boyu sürecek. Etkinlikler kapsamında, İstanbul Topkapı Üniversitesi Öğretim Üyesi Tüm Amiral Doc. Dr. Cihat Yaycı, 17.00-18.00 saatleri arasında “Gökçeada ve Mavi Vatan” konulu konferans verecek.

Akşam ise ünlü sanatçı Ege amfi tiyatroda sahne alacak.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech