Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Beşiktaş ayağa kalkmış ve hedeflerine koşmaktadır”

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat,

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlıların ayağa kalktığını ve hedefe doğru koştuğunu belirterek, Beşiktaş’ın artık doğru insanların elinde olduğunu söyledi.

Beşiktaş Divan Kurulu 2024 Yılı 2. Olağan Toplantısı, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı-Anadolu Oditoryumu’nda yapıldı. Toplantıda konuşan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, son divan toplantısından bugüne kadar çok çalıştıklarını belirterek, “Devir aldığımız günden itibaren sıkıntılı günler geçirdik. Ayrıca o dönemde sahada da üzüldük. İyi sonuçlar almak için çaba sarf etmemiz gerekti. Ben yönetim kurulu adına bu süreçte bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen büyük taraftarlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Boğazın efendisi büyük Beşiktaş’a hoş geldiniz”
Beşiktaş’ın saha içinde ve saha dışında disiplin konusunda büyük değişim yaşamadığını ifade eden Arat, “Büyük camialarda kısa zamanda onarım yapmak oldukça zordur. Buna rağmen Beşiktaş bunun üstesinden gelecek büyüklüğe sahiptir. Beşiktaşlılar, her zamankinden daha çok birlik içerisinde olmalılar. Göreve geldiğimizden itibaren 9 aylık bir dönem geride kaldı. Bizler 9 yıldır bu kulübü yönetiyor gibi hissediyoruz. Bu süreçte 15 bin yeni üyelik başvurusu yapıldı. Bu durum Beşiktaş’ın büyüklüğüne yakışır şekildedir. Camiamız, kendine duyulan güvenin artmasıyla bağımsız bir camia haline gelmiştir. Yeni üyelerimize İstanbul’un sahibi, Boğazın efendisi büyük Beşiktaş’a hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

“Beşiktaş ayağa kalkmış ve hedeflerine koşmaktadır”
Siyah-beyazlı camianın çehresinin değişim göstermeye başladığını vurgulayan Başkan Hasan Arat, “Tüzük tadili gerçekleştirdik ve kulübümüz bu sayede adeta çağ atlamıştır. Beşiktaş artık doğru yoldadır. Ayağa kalkmış ve hedeflerine koşmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımızı ziyaret ettik. Elimiz boş gitmedik. Kazandığımız kupaları da götürdük. Beşiktaş devletini sever, devlet de Beşiktaş’ı sever. Bizi en iyi şekilde ağırladığı için Cumhurbaşkanımıza da çok teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.
Göreve başladıkları tarihten itibaren elde ettikleri başarıların yadsınamaz olduğunu söyleyen Hasan Arat, “71 gün içerisinde çıktığımız iki finalde iki kupa elde ettik. Teknik direktör seçiminde belirlediğimi kriterler, takıma oyuncu takviyesi ve yaşanılan kolej havası belki de birçoğumuza unutulmaz başkanımız Süleyman Seba dönemini hatırlatmaktadır. Hiçbir başkan bu sorumluluğu tek başına yürütemez. Bu durum mümkün değildir. Ben yönetim kurulu üyelerimize tek tek teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech