Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Kahraman öğrenci

Gazi Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi dün öğle saatlerinde Halk Bahçesindeki oyun parkında mahsur kalan bir kedi yavrusunu kurtararak tüm arkadaşlarına ve vatandaşlara örnek olacak bir davranış sergiledi.

Gazi Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Hakan Çelikkol, mahsur kalmış yavru bir kediyi kurtarmak için gösterdiği çaba ile örnek bir davranış sergiledi. Kedinin sesini duyduktan sonra olay yerini hiç terk etmeyen öğrenci Çelikkol, hayvansever bir çocuk olduğunu, kediyi o halde bırakıp gidemediğini ifade etti.

Dün öğle saatlerinde Halk Bahçesindeki oyun parkından okula gitmek üzere geçen Hakan Çelikkol yavru bir kedinin sesini duydu. Minik kedinin sesinin derinlerden geldiğini fark eden öğrenci Çelikkol, parkın içerisindeki plastik bir platformun içinde kedinin olduğunu fark etti. Bir süre kediyi çıkarmak için çaba gösteren öğrenci, o sırada yoldan geçen bir vatandaşa seslenerek yardım istedi.

Belediye yetkililerini arayan vatandaş da bir süre kediye ulaşmaya çalıştı. Kısa sürede parka gelen belediye yetkilileri yavru kediyi platformun içerisinden çıkardı. Islanmış ve oldukça korkmuş olan yavru kedi hızla kaçtı.

Gazi Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Hakan Çelikkol; “Kedinin sesini duydum ama bir süre nerden geldiğini anlamadım. Kediyi bulunca da yoldan geçen bir ablaya seslendim. Nereyi arayacağımız sordum, Belediyeyi aradık. Belediyeden gelen yetkililer kısa sürede kediyi çıkardı. Kedi için çok endişe ettim.”dedi.

Dilek Akşen

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech