Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mucize soğan kürü

Son zamanlarda popülerliği artan

Son zamanlarda popülerliği artan soğan kürü gerçekten de hamile kalma şansını artıran bir kür müdür? Soğan kürünün tüm faydaları ve soğan kürü tarifiyle birlikte soğan kürü hakkında bilmeniz gerekenler burada…

Soğan Kürünün saymakla bitmez faydası vardır.Kadınlardaki çikolata kisti ve miyomları tedavi eder. Polikistik over sendromu tedavisi için kullanılır. Adet düzensizliğini önler Menopozda ortaya çıkan sıkıntıları en aza düşürür. Vajinal akıntıları tedavi eder. Kıl dönmesinde etkin bir tedavidir. Hamile kalma şansını arttırır. Ciltte ortaya çıkan akne ve sivilceleri tedavi eder. Antibiyotik etkisi vardır. Dolaşım ve bağışıklı sistemini düzenler. Yağlanmayı azaltır. Balgam söker. Stres giderici etkisi vardır Sinüzitin ilerlemesine engel olur.

Hamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.

SOĞAN KÜRÜ MALZEMELERİ

1 tane kahverengi kabuklu soğan ikinci ve son malzememiz ise 2 bardak klorsuz su. Özellikle soğanın kahverengi kabuklu olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Mor veya kırmızı kabuklu soğan tercih etmemelisiniz. Soğanı kök ve kabuğuyla birlikte kullanacağımız için öncelikle soğanı kabuğuyla birlikte yıkadıktan sonra sirkeli suyun içerisinde bir müddet bekletmelisiniz. Bu işlem soğanın dezenfekte olmasını sağlayacaktır. Ardından 2 bardak suyu bir tencerenin içerisine koyun ve kaynatın. Kaynadıktan sonra dezenfekte olmuş soğanı 4 parçaya bölerek kaynayan suyun içerisine ilave edin. Bu şekilde 5 dakika daha kaynatın ve ocağı kapatın. Biraz ılındıktan sonra kürünüz hazır hale gelecektir. Öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak, 15 gün boyunca içilmelidir. Soğan suyu kürü 15 gün düzenli içildikten sonra 6 ay ara verilmeli ve 15 gün daha düzenli olarak içilmelidir.soğan suyu kürünün faydalarından yararlanmak isteyenlere bu kürü 15 günden fazla kullanmamaları önerilmektedir. Diğer önemli bir nokta da soğan suyu kürü için muhakkak beyaz soğan kullanılmalı, kesinlikle mor ya da kırmızı soğan tercih edilmemelidir. kadınların polikistik over kanseri, erkeklerinden iyi huylu prostat büyümesi sorunu için yılda iki defa 2 haftalık soğan suyu kürünü muhakkak düzenli olarak denemelerini öneriliyor. Soğan suyu kürünün faydalarına değinen Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu, tıbbın polikistik over sendromuna bir çare bulamadığını, ancak soğan suyu kürünün bu soruna en iyi çare olduğunu dile getiriyor.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech