Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kent Kart Kuyruğu

Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri

Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından verilen Kent Kartı alabilmek için okulların açıldığı ilk gün öğrenciler uzun kuyruklar oluşturdu. İndirimli öğrenci kartı sahibi olmak isteyen gençler, yaklaşık kırk beş dakika kuyrukta bekledi.

Çanakkale’de öğrenci olarak bulunan vatandaşlar, indirimli Kent Kart alabilmek için Çanakkale Belediyesi’nin bulunduğu Parion Otel’deki Ulaşım Hizmetleri bürosunun önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Öğrenci Kent Kart hizmetinden Çanakkale’de okuyan tüm öğrenciler faydalanabiliyorlar. Belediye otobüslerinde şehir içi ulaşımda tam 2 TL iken, Öğrenci 1,35 TL. Kuyrukta bekleyen öğrenciler indirimli seyahat etmek için gerekli belgelerle kuyruğa girdiler.

Öğrenci Kartı alabilmek için gerekli olan belgeler; 2 adet vesikalık fotoğraf, öğrenci belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisi. Şehir dışından Çanakkale’ye okumak için gelen öğrencilerse bu belgelere ek ikametgah da hazırlıyorlar.

Oluşan uzun kuyrukta bekleyen yeni üniversite öğrencisi Yunus Emre Kocabaş konuyla ilgili, “Zonguldak’tan bu sene üniversite okumak için Çanakkale’ye geldim. Yaklaşık kırk beş dakikadır kuyruktayım. İndirimli öğrenci kartı almak için bekliyorum” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech