Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okul çalışmaları hızla devam ediyor

Çanakkale İl Özel İdaresi

Çanakkale İl Özel İdaresi okul çalışmalarını sürdürüyor. Merkez Turgut Reis Ortaokulu yapım çalışmalarında sona yaklaşılırken, Gökçeada Lise Kampüsü çalışmaları ise hızla devam ediyor.

Çanakkale’de Barbaros Mahallesi, 329 ada, 1 parselde, mülkiyeti Çanakkale Ä°l Özel Ä°daresi’ne ait araziye yapılması planlanan Turgut Reis Ortaokulu inÅŸaatı çalışmaları hızla ilerliyor. Çanakkale Ä°l Özel Ä°daresi Genel Sekreteri Can Aksoy, tamamlandığında il merkezinde önemli bir eÄŸitim birimi olarak faaliyet gösterecek olan Turgut Reis Ortaokulu çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Aksoy; “GeleceÄŸimiz teminatı olan genç nesillerimize daha kaliteli eÄŸitim vermek için Ä°l Milli EÄŸitim Müdürlüğümüz ile birlikte tüm ilimiz genelinde hız kesmeden çalışıyoruz. Ä°l merkezinde baÅŸladığımız bu büyük projeyi en kısa sürede tamamlayarak, ilimize kazandıracağız” dedi. DiÄŸer yandan Ä°l Özel Ä°daresi teknik ekiplerinden alınan bilgiye göre, sözleÅŸme bedeli 3.677.000,00 TL olan projenin iÅŸ seviyesi % 80ʼ e gelmiÅŸ ve projenin dış cephe mantolama imalatlarına baÅŸlanmıştır.

GÖKÇEADA LİSE KAMPÜSÜ ÇALIŞMALARINDA SONA DOĞRU

Çanakkale Ä°l Özel Ä°daresi tarafından yapımı takip edilen ve mimari alanda birincilik ödülü bulunan Gökçeada Lise Kampüsü çalışmaları ise son hızla devam ediyor. Proje bedeli 18.411.000,00 TL olan iÅŸ, Anadolu Lisesi, Meslek Lisesi, Kütüphane Binası, Spor Sosyal Birimleri Binası, Yurt Binası ve Destek birimlerinden oluÅŸuyor. Çanakkale Ä°l Özel Ä°daresi Yatırım ve Ä°nÅŸaat Müdürlüğü yetkililerinden gelen açıklamaya göre, yapımı hızla devam eden Gökçeada Lise Kampüsü’nün, temel çalışmaları tamamlanmış ve Yurt binasının 2. kat kolon ve perde imalatlarına geçilmiÅŸtir.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech