Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökçeada’da müsilaj konuşulacak

25 Haziran Cuma günü

25 Haziran Cuma günü saat 17.00 ve 19.00 arası Gökçeada’da “Sağlıklı Deniz Ekosistemi ve Müsilaj Sorunu” konulu panel gerçekleştirilecek.

Moderatörlüğünü Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin ve Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’nden Prof. Dr. Vahdet Ünal’ın üstlendiği panel, Çanakkale Belediyesi, Gökçeada Belediyesi, Bozcaada Belediyesi, Ayvacık Belediyesi, Kepez Belediyesi, Eceabat Belediyesi, Gelibolu Belediyesi, eastMed, Türk Deniz Araştırmaları Vakfı ve SÜR-KOOP desteği ile Değirmen Cafe’de yapılacak.

Konuşmacılar ise şu şekilde; Prof. Dr. Bayram Öztürk (Istanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi-TÜDAV Başkanı), Prof. Dr. Sedat Yerli (Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü) Ramazan Özkaya (Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanı ‘SÜRKOOP’), Doç. Dr. Ahsen Yüksek (İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri ve işletmeciliği Enstitüsü), Prof. Dr. Barış Salihoğlu (ODTÜ-Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürü), Prof. Dr. Adnan Ayaz (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi; Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi) Doç. Dr. Mahir Kanyılmaz (Tarım Orman Bakanlığı, Kaynak Yönetimi ve Balıkçılık Yapılan Daire Başkanı), Prof. Dr. Herdem Aslan (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi), Nuri Yılmaz (Gökçeada Merkez Kaleköy, Uğurlu ve Yeni Bademli Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı) Selim Konya (Gökçeada Dalış Merkezi).

Ş. Ezgi Tuncel

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech