Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA saha çalışmalarına Biga ile başladı

Demokrasi ve Atılım Partisi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca ve İl Teşkilatı Biga’da Oda’larla buluştu. DEVA Partili ekip sırasıyla, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur’a, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan’a, Ticaret Borsası Başkanı Mesut Okyay’a, Ziraat Odası Başkanı Güray Ergün’e son olarak da Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sait Tanur’a ziyarette bulundu.

DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Biga’ya çıkartma yaptı. Gün boyu Oda ziyaretlerine devam eden DEVA Partisi sırasıyla, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur’u, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan’ı, Ticaret Borsası Başkanı Mesut Okyay’ı, Ziraat Odası Başkanı Güray Ergün’ü Son olarak da Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sait Tanur’u ziyarette bulundu.

Ziyaretlerde partileri hakkında bilgi verip, Biga’nın sorunları ve ilçenin gelişimi ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkan Karaca tüm Oda Başkanlarına misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Ş. Ezgi Tuncel

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech