Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giyim pazarı Çarşamba günü kurulacak

Çanakkale Valiliği İl Umumi

Çanakkale Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından 16 Mayıs Pazar günü yayınlanan kararlara göre Cuma Pazarı yerinde kurulan giyim pazarı çarşamba günü kurulmaya devam edecek. Öte yandan pazar yerlerinde HES kodu sorgulaması da tam kapanma öncesinde olduğu gibi uygulanacak.

16 Mayıs Pazar günü toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu; Salı ve Cuma günleri Cuma pazarı yerinde kurulan; giyim, oyuncak, züccaciye, nalburiye vb. ihtiyaç malzemelerinin satışını yapan tezgâhların sadece Çarşamba günleri kurulmasına karar verdi.

Oybirliği ile alınan Pazar yerlerine ilişkin kurul kararı şu şekilde; “05.04.2021 tarih ve 4A sayılı Hıfzıssıhha Kurul Kararında Pazar yerleri ile ilgili maddelerin uygulanmasının 1 Haziran 2021 tarihine kadar devam etmesine. Salı ve Cuma günleri Cuma pazarı yerinde kurulan; giyim, oyuncak, züccaciye, nalburiye vb. ihtiyaç malzemelerinin satışını yapan tezgâhların sadece Çarşamba günleri kurulmasına, sebze/meyve vb. satış tezgahlarının Salı ve Cuma günü kurulmasına, giyim, oyuncak, züccaciye, nalburiye vb. ihtiyaç malzemeleri ile sebze/meyve vb. satışlarının aynı gün yapılmamasına karar verilidi.”

Ş. Ezgi Tuncel

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech