Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı oldu

Bugün Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Fuar Merkezi’nde AK Parti Çanakkale 6. İl Kadın Kolları Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Özlem Karadayı, Kadın Kolları İl Başkanlığı görevini Gülsüm Üstün’den devraldı.

Kongre’de İstiklal Marşı ve Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans gösteriminin ardından AKP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam’ın ve Bülent Turan’ın mesajları okundu.

Açılış konuşması, yeni başkan Özlem Karadayı tarafından yapıldı. Özlem Karadayı’nın ardından ise eski başkan Gülsüm Üstün veda konuşması yaptı.

İl Başkanı Naim Makas ise konuşmasında, Jülide İskenderoğlu’nun Çanakkale’nin 2. Kadın Milletvekili olduğunu belirterek bu gurur hepimize yeter dedi. Öte yandan Çanakkale’deki üyelerin yüzde 42’sini kadınların oluşturduğunu ve 12 kadının il yönetiminde görev aldığını ekledi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ise “ CHP’ nin, kadın haklarını savunmakta kimseye sıra vermeyenlerin, 3 katı kadar kadın milletvekilimiz var” dedi.

Jülide İskenderoğlu ise kadınlarımız için istihdam odaklı birçok proje üzerinde çalıştıklarını söyledi. “Cumhuriyet tarihinde Çanakkale’nin ikinci milletvekiliyim. Bu da Cumhurbaşkanımızın kadına verdiği değerin göstergesi. Bugün 54 Kadın milletvekilimizin 46 tanesi Kadın kollarından yetişme. Bu yüzden Kadın kollarından yetişmekten, AK Kadın olmaktan, gurur duyuyorum.” dedi.

Ş. Ezgi Tuncel

DİĞER VİDEOLAR

    Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech