Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ailesini katleden şüpheli adliyeye sevk edildi 

Eyüpsultan’da annesini, babasını, anneannesini

Eyüpsultan’da annesini, babasını, anneannesini ve engelli kız kardeşini öldüren 17 yaşındaki B.Y., çocuk şube müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi Derin Sokak’taki 3 katlı binada dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 17 yaşındaki B.Y., ailesi ile tartıştıktan sonra silahla babası Mehmet Yenigün (43), annesi Aysun Yenigün (32), kız kardeşi Zilan Yenigün (12) ve anneannesi Fatma İnce’yi (71) öldürmüş, olaydan sonra da kaçmıştı. Polis ekiplerince Bursa’da yakalanan B.Y., Üsküdar’da bulunan Çocuk Şube Müdürlüğüne getirilmişti.

Adliyeye sevk edildi

Cinayette kullanılan silah olay yerinde ele geçirilirken, gözaltına alınan şüphelinin üzerinden bir miktar ziynet eşyası ve para çıktı. B.Y.’nin herhangi bir suç kaydı olmadığı belirlendi. Şüphelinin ifadesinde babası ile tartışma yaşadığı ile ilgili tutarsız beyanlarda bulunduğu öğrenildi. Çocuk Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech