Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTSO’dan İskenderun’a ziyaret

Çanakkale Ticaret ve Sanayi
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Hatay- İskenderun İş Gezisi kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları; Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Sayman Üye Şakir Kutluay, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Deniz, Berkin Karaca, Deniz Tennioğlu ve Recep Yılmaz, Genel Sekreter Sema Sandal, Ticaret Sicili Müdürü Şerife Kurt ile Uzman Berkay Geçer hazır bulundu.
Ziyarete; İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zeki Altun, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Başkan Yardımcıları; Rüçhan Sanem Akpınar, Mahir Taner, Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hıdır Güneş, Sedat Uysal, Nedim Şaban, Levent Çam, Ali Çitanak, Yılmaz Çağan ve Fuat Keser, Disiplin Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu ile Genel Sekreter Figen Gül Dönmez ev sahipliği yaptı. Görüşmenin sonunda günün anısına karşılıklı hediye takdimi yapıldı.
Ziyaret hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyduk. İskenderun gibi stratejik bir limana sahip bölgenin ticaret hacmi ve sanayi altyapısıyla, iş insanlarının özverili çalışmaları ile depremin yarattığı ekonomik darboğazdan bir an önce çıkması en büyük temennimiz. Bu konudaki kısmi iyileşmeyi görmekten de mutlu olduk.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ile gerçekleştirdiğimiz verimli toplantıda, özellikle deniz ticareti, lojistik imkanlar ve sanayi yatırımları konusunda fikir alışverişinde bulunduk. İşbirliğimizin arttırılması, ticaretimizin geliştirilmesi yönünde çalışmalarımızı mukayese ederek değerlendirdik. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech