Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuk Kültür Evi’nde okul buluşmaları başladı

Çocukları farklı disiplinlerden atölye

Çocukları farklı disiplinlerden atölye programları ve etkinliklerle bir araya getiren Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, yeni döneminde “Okul Buluşmaları” etkinliğine kasım ayı itibariyle tekrar başladı.

Kentteki tüm öğrencilere öğretmenleri ile birlikte Çocuk Kültür Evi’ni ziyaret etme olanağı sunan etkinliğin 2024-2025 dönemindeki ilk buluşması Cumhuriyet Ortaokulu Twinning kulübü öğrencileri ile gerçekleştirildi. Etkinliğin öncesinde Çocuk Kültür Evi koordinatörü Evren Aldoğan tarafından Çocuk Kültür Evi atölye ve etkinlik programları hakkında bilgi verilen çocuklara, Robotik öğretmeni Güven Tuncel rehberliğinde Robotik&Maker atölyesinde gerçekleştirilen proje ve çalışmaları deneyimleme fırsatı sunuldu. Oldukça keyifli geçen etkinliğin sonunda heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunan ziyaretçilere Çanakkale Belediyesi tarafından Vladimir Tumanov’un “Ateşten Kaçmak” adlı kitabı armağan edildi.

Okul Buluşmaları etkinliğinin ikinci konuğu 18 Mart İlkokulu 2B sınıfı oldu. Minik ziyaretçilere Çocuk Kültür Evi müzik atölyesinde çeşitli enstrümanları inceleme ve tanıma fırsatı sunan etkinlik, Müzik öğretmeni Kemal Kaan Şengör tarafından gerçekleştirilen “Neşeli Çalgılar” atölyesi ve keyifli bir dinletiyle sonlandırıldı. Oldukça renkli geçen etkinliğin sonunda ziyaretçilerin sınıf kitaplıklarına, kitap seti armağan edildi.

Çocuklara film günleri ve öykü günleri etkinlikleri ile farklı disiplinlerden atölye örneklerinin sunulduğu ve çocukların kendi ilgi alanlarını keşfetmelerinin yolunu açan “Okul Buluşmaları” etkinliğine dahil olabilmek ve ayrıntılı bilgi almak için Çocuk Kültür Evi’ne 217 73 11 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech